Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Lördag och några kilon lättare.

Skrivet:    ·  Allmänt
En trött brud men några kilon lättare. Gårdagen bjöd på härlig utgång med finaste vännerna och sömnbristen gör sig allt mer påmind. Så förmodligen kommer Sara sussa i sängen inom dom närmsta timmarna. Men skönt det med faktiskt. Har inte pallar göra nå ansträngande idag så har mest glidit runt i min mysoutfit och sovit typ..hah. Blivit några kilon lättare oxå då 10cm av håret hamnade på golvet. Underbart skönt verkligen. 


Det är bättre nu.

Skrivet:    ·  Allmänt
Har inte varit mig själv de senaste dagarna så har legat hemma, nedbäddad i soffa. De två senaste dagarna. Men nu börjar jag äntligen känna mig som mig själv igen. Kom precis in från en skön power Walk, så skönt trotts att det är riktigt kallt ute..höst på riktigt asså. 
Hoppas allt är bra med er babes! 


Snygg syster.

Skrivet:    ·  Allmänt
Tog mig igår friheten att sminka min vackra bror, måste medge att han hade varit banging snygg som min syster också! 


Asså mat.

Skrivet:    ·  Allmänt
Nudelwok är seriöst typ de godaste som finns. 


Mangoslush.

Skrivet:    ·  Allmänt
På min lediga dag har jag inte gjort så mycket. Började morgonen med att baka bröd, lite pensionärs varning kanske men gott vare i allafall. Nu sitter jag framför idol och smuttar på min suveränt goda mangoslush!
Puss babes!


Tbt.

Skrivet:    ·  Allmänt
Precis varit ute på power walk med bästa mammsen och har nu planterat mig i soffan framför idol. Tänkte ta tidig helg också nu när jag bara har en endaste lektion i morgon så nu har Sara helg. Så skönt. Eftersom det är torsdag och jag saknar sommaren och min älskling så kör vi lite tbt från fina Finland  i kväll! 


Onsdagslöpning.

Skrivet:    ·  Allmänt
Gjorde bort terminens två första prov idag så nu är det bara att köra vidare när man ändå är igång. Krigade mig ut i mina Nike för en löprunda trotts att jag inte mår sådär 100 men tränings abstinens är inte att leka med. Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite solo, godnatt babes! 


Koncentrationssvårigheter.

Skrivet:    ·  Allmänt
Gör verkligen allt annat än vad jag borde just nu. Har så sjukt svårt att koncentrera mig på de jag verkligen måste och jag vet ärligt inte vad jag ska göra. Om jag så skulle sätta mig i ett rum utan dator och mobil så skulle jag förmodligen ändå hitta andra intressanta saker att pilla på. Allt annat är plugget i allafall. Blir så irriterad på mig själv men samtidigt kan jag fan inte gör så mycket. Två prov som väntar på mig i morgon och som det ser ut nu så har jag bara hunnit med att plugga till ett..bra jobbat Sara! Men som man brukar säga kvällen är bara barn. Blir en lång kväll detta. Kram babes! 
Tur jag har en fin bror i allafall.

Valdag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Söndag och valdag, känns ändå ganska stort att faktiskt få rösta! Man känner sig lite extra vuxen. Min helg har i allafall varit väldigt bra, Edward landade i fredags så har äntligen fått rå om honom, alldeles  för kort men jag får nöja mig tills nästa gång! 
Sitter i soffan och gluttar lite snabbt på valvakan, kanske inte det optimala en söndagkväll men är fan inte nå annat på tv, men ingen har väl någonsin dött av lite politik, right? 
Hoppas för gudsskull att ni lagt eran röst! Kram på er babes. 


Fotboll.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej kompisar! Måndag avklarad och endast 4 dagar kvar till helg, nice va? Glömde min sport-bh hemma så vägrade att gymma idag efter skolan..så  kände mig tvungen att kött lite löpning när jag kom hem i stället. Blev väl sisådär 5km, nöjd som jag är sitter jag nu bänkad framför fotboll! Heja Sverige vafan! 


Sunday.

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj! Sitter här och myser med mina herrar ben och Jerry i gott sällskap av en bra film. Helt okej slut på denhär lugna men dock otroligt sköna helg. Nu drar vi igång ännu en plugg vecka för att avsluta den med min bästa som kommer på fredag! 
Hopas allt är bra med er! Puss babes. 


Studentmössan.

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag och brudarna gick och provade ut studentmössor idag under lunchen, kan fan inte fatta att det snart är vår tur att ta studenten! 


Måndag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej kompisar! Min helg har inte alls varit speciellt spännande, har målat och målat! färg på armen som inte går bort, men snygg blir det i allafall! Har nu efter skolan shoppat tapeter med mammsen så snart äre klart och betalt. Nu sitter jag och slipar på mitt tal i retoriken och hoppas på att idol har någon superstar att bjussa på ikväll!
Ganska rejäl blogg torka så återkommer i morgon med något super nice å skriva! 
Puss babes!
Hello September 💛

    

Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design