Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

söndag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagen har bjudit på match i skellefteå, inhandling av nya hörlurar och mat,hah nått i den stilen i allafall. Har precis tagit mig ett långt bad och har tagit plats i min onepiece och sitter och väntar på bättre tider. sjukt trött så satsar på en tidig kväll, så hhoppas ni haft en bra söndag!♥
Large

Vezzo

Skrivet:    ·  

Denna Efterlängtade fredag har jag spenderat på gymmet och sedan en dejt på vezzo med mina dina vänner! Vi hade det riktigt bra, god mat och trevligt sällskap kan ju inte bli bättre! Så denna myskväll tänker jag avrunda som en soffpotatis iklädd myskläder, go fredag är det verkligen!

Sommar tack!

Skrivet:    ·  

Nu kan sommaren komma så jag får inviga dessa snyggingar!

goonsdag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit på riktigt bra humör idag och passar på att säga grattis till sofia som idag har levt 17år i staden, grattis till dig!♥
Kvällen har bjudit på fotbollsträning som faktiskt gick riktigt bra så idag kan jag somna gott!
tänker ta mig en massa fika nu innan jag tar och dejtar min säng för en tidigare kväll i kväll, så sovgott allesammans!♥
Tumblr_lqjwh7aq1f1qzk1g7o1_500_large

grattis!

Skrivet:    ·  Allmänt
Grattis på födelsedagen världens bästa pappa.
köket är fullproppat med folk, och har typ fikat ända sedan jag kom hem, men fika är ju gott så jag klagar verkligen inte! Tisdag och som vanligt har dagen kännts som om den varit typ 200 år.. men fått göra bort andra svenska nationella vilket känns grymt, bocka av ännu en liten sak från att göra listan! och sånt gillar vi verkligen.
Nu tänker jag bara sitta och ta det lugnt så lat som jag är!
men om ni har lite att göra så kan ni ju slänga iväg några frågor! http://ask.fm/hellstroom

Ha en bra kväll gott folk!♥
Tumblr_m1s30r06us1qapipyo1_500_large

nu kan jag börja leva igen.

Skrivet:    ·  Allmänt
min medicin har äntlignen kommit och nu kan jag ÄNTLIGEN börja träna normalt igen, känns verkligen som en befrielse, nu är de bara att hålla tummarna att den fungerar oxå!
fick hem ett packet från nelly i dag också, bra start på veckan med andra ord, men i kväll väntas fotbollsträning så nu tänker jag bara ta det lugnt nån timme till!
skönt med måndag?
Tumblr_mk3bpmfg381r0i9t4o1_500_large

fan.

Skrivet:    ·  Allmänt
Min dag har jag spenderat med att skriva klart min idrottsanalys och en löptur på 4 km i de fina vädret. Avrundade även dagen med en dejt med julia, saknar henne nå galet. 
Nu sitter jag i soffan och försöker lyssna på musik, men inte fan går de inte, mina älsklings hörlurar är typ glapp, bara ena luren som funkar helt plötsligt.. så sjukt irriterande, måste införskaffa nya nu, klarar mig inte utan..
men nu är ju frågan om man ska köpa nått annat märke eller köra på urbanears igen..?
någon som har tips på bra lurar? 

idag är en bra dag!

Skrivet:    ·  Allmänt
har inte så mycket att säga utan låter rubriken tala för sig själv.♥

Apr. 19, 2013

Skrivet:    ·  

En tuff veckar nu över och de firar jag med..Att sova! Hah nej men har Verkligen inte orkat göra något ikväll, eller jo jag och mamma for ut och körde en sväng. Älskar verkligen att köra bil, så jäkla roligt de är!

SM-GUUUUULD!

Skrivet:    ·  Allmänt
fyyyfannn va ni är värld detta! SVERIGES BÄSTA LAG! så jävla mycket kärlek!!♥♥♥

tisdag

Skrivet:    ·  

Tagit på mig mjukisarna så nu är jag redo för en kväll framför tv:n med hockey! Så nu håller vi tummarna för SAIK!

never lose hope.

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagen har bjudit på match prämiär för min del i skellefteå och vinst men 8-0 vilket ju känns riktigt bra. För min del gick de väl sådär om jag ska vara ärlig, seriöst om jag inte få styr på min astma nu när jag får min nya medicin så vet jag fan inte vad jag ska ta mig till, då ryker nog fotbollen för min del..åh blir så jävla less!
Trött som ett as så nu tänker jag dejta sängen, godnatt!♥
524379_456804064401038_1903906808_n_large

Bra jobbat SAIK.

Skrivet:    ·  

Dagen har gått åt till att städa..roligt lördag känner jag. Men det var nödvändigt! Kollat lite hockey och ätit gomat så jag klagar inte!
Morgondagen bjuder på säsongens första fotbollsmatch i Skellefteå, så ska nog ta och dejta sängen om en liten stund!
Så med de säger jag godnatt!

Hej beslutsångest!

Skrivet:    ·  inspiration
sitter och kikar runt lite på skor, och måste bara säga de, OJ vad jag har svårt att bestämma mig, helt galet.
kan verkligen inte bestämma mig om jag ska köpa Vans eller converse. sara i ett nötskal. lite hjälp tack!
 
inspire
 
inspire by sarahellstrom featuring converse shoes

sommar, är de du?

Skrivet:    ·  Allmänt
 Halloj gott folk, äntligen torsdag och helg i morgon, ganska underbart om jag får säga det själv, har varit en lååång vecka det här. Annars då..har inte alls så mycket för mig ikväll, inget plugg och ingen träningen så unnar mig en helkväll i soffan. Inte illa?
hoh satt och funderade lite och insåg att de fan är APRIL, och kan inte undgå tanken om att det faktiskt är sommar snart, slippa alla tjocka kläder och elektriskt hår, mer än bra!
 
summer!
 
 


Jobbig dag.

Skrivet:    ·  

Som rubriken lyder så har jag haft en riktigt jobbig dag, inte nog med att jag knappt tog mig upp ur sängen i morse utan lite oväntat EKG och blodprover på de, inte de trevligaste man kan göra precis, och som + i kanten så ska jag tillbaka på fredag.
Aja ny dag i morgon och förhoppningsvis blir den bättre än denna!
Ska i allafall på första uteträningen för min del i kväll, känns skönt att få komma ut efter att ha varit instängd hela vintern. Förhoppningsvis gör de min dag lite bättre.
Men jag hoppas iallafall att allt är bra med er?

stress.

Skrivet:    ·  Allmänt
Började dagen med ett besök hos sjukgymnasten och fixa ryggen igen, så haft ont som satan hela dagen..
och i morgon ska jag till läkaren, hah mkt springande till läkare känner jag..
Nej men sedan jag kom hem har jag inte gjort så mycket, övat lite på nationella talet som vi ska hålla i morgon. Och jag kan verkligen inte fatta hur i fan dom kunde välja framtiden som tema, fattar dom inte hur svårt de är!?
Aja stressad som ett as över skolan, och jag har gått 2 dagar..kaos.
nu ska jag gå och tröst äta lite choklad och sova gott som fan, känner att jag behöver de!♥

bilkörning.

Skrivet:    ·  Allmänt
halloj, hoppas ni har haft en go start på veckan, för det har då jag!
slutade som vanligt tidigt idag och kunde njuta av de underbara vädret, varit och kört lite bil med pappa så här på kvällskvisten och bara tagit det lugnt. Nu tänkter jag bänka mig i soffan och kolla på lite tv innan jag tar en dejt med min efterlängtade säng. 
men tycker att ni kan slänga iväg några frågor på ask! http://ask.fm/hellstroom 
ha en bra kväll allesammans!♥
 
Tumblr_mkvuzzdm2w1s3qpsdo1_500_large

hatar söndagar.

Skrivet:    ·  Allmänt
bara jag som har söndags ångest? Sitter och pluggar på en söndagkväll ovh känner hur ångesten kokar. De kommande veckorna kommer bli sjuka, men jag är glad för de man kan ju nästan se slutet nu!
Tog en välförtjänt sovmorgon i morse och riktigt njöt, sedan blev det en sväng till gulltjärn för fika, ja fika kan sitter ju aldrig fel och nu sitter jag bänkad i soffan och sneglar lite på tv medans jag sitter och försöker skriva på mitt tal, börjar äntligen likna någonting så känns väl lite bättre.
men nu tänker jag ta en FIKAPAUS vilket jag tycker att jag förtjänar!
ha en fortsatt bra söndag mina vänner!♥
Tumblr_mieeob57of1s2cfoso1_500_large

Bra kväll.

Skrivet:    ·  

Hade en riktigt mysig gårdag, vi köpte för mig årets första jordgubbar och lite nutella till de, riktigt gott! Och som
Vanligt blev de en lyckad kväll. Inte känt mig så pigg idag, ont i halsen och snorig och ont i huvudet. Men hoppas att det blir bättre snart, inte tid att vara sjuk nu inte!
Grillade för första gången i år till middag, och åh vad det får en att sakna sommaren ännu mer, tycker sommaren kan skynda sig lite!

impuls.

Skrivet:    ·  Allmänt
håller på att packa ner lite nödvändiga grejer och snart bär det av till bygdeå.Och för övigt så impuls färgade jag mitt hår igår, hah vet inte vad som flög i mig. Och de vart typ mer röd-brunt än choklad brunt som de skulle bli, hah men tonade det bara så de försvinner om några veckor, men det vart väl helt okej!
talk to you later!♥

Torsdag

Skrivet:    ·  

Godmorgon! Den här dagen bjuder på en hel dag i staden med shopping och bio. Blir nog super.
Annars då, känner mig som en 75årig tant, var som sagt och kolla ryggen igår och hade visst 4st låsningar inte så konstigt att jag haft ont. Men i och med att sjukgymnasten har klickat tillbaka dom så har jag typ ondare än innan. Men det skulle visst vara så jag får härda, när man vet att de blir bättre sen!
Men ni får ha en bra dag, skriver när jag kommer hem!

lilllördag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter och kämpar på mitt svenska tal. Kan inte påstå att de går så där jätte bra men det går väl framåt. Känns ju inte sådär jätte kul med plugg på lovet fast och andra sidan har jag inte så mkt annat för mig idag. Mitt rum ser ut som ett bomb nedslag så måste nog ta i tu med den tråkigheten också. but a man gotta do what a man gotta do.

My shadow

Skrivet:    ·  

Har varit underbart väder hela dagen så ska verkligen inte klaga, var påväg ut på en promenad, kliver utan för dörren och vad är inte de första man gör.. Jo man dratta på arslet. Funderade nästan på att ta skridskorna där ett tag.
Nej men annars då, tänkte starta nån film så här på kvällskvisten och försöka sova lite.
Morgon dagen bjuder på hemskheter..ska nämligen fara och knäcka till ryggen och kan ju säga att jag är lite smått nervös..
Nu känner jag att jag bablar på om ingenting så godnatt allihopa!

Godmorgon!

Skrivet:    ·  

har precis ätit frukost och hade nog tänkt att ladda kameran och gå ut och fota i de fina vädret. Känns som evigheter sedan sist!
Så nu är de bra att gå och klä på sig, ha en bra dag allihopa!

dröm söta drömmar.

Skrivet:    ·  Allmänt

Home sweet home.

Skrivet:    ·  Allmänt
nu är jag hemma igen efter en galet dryg bilresa. Och som man brukar säga, borta bra men hemma bäst. Tänkte städa mitt rum en snabbis nu och packa upp lite grejer. För övrigt bjuder kvällen inte på något speciellt spännande utan tänkte nog bara ta det riktigt lugnt  med lite hemma spa och grejs! blir toppen de!
Tänkte bara tillägga att jag haft en jätte mysig påsk helg och hoppas verkligen att ni oxå har haft de!♥
Zhs9nuf_large
Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design