Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Finland nästa.

Skrivet:    ·  Allmänt
Packat väskan och i morgon bär de av mot vårt kära grannland Finland, hah gud så trevligt tänker ni nu, men nja asså inte taggad på att sova på golvet nu i ytterligare 4 nätter, inte en chans i världen att jag kommer ta mig upp! Men ska väl bli trevligt att träffa nå släkt och så och höra på lite goo finlandsvenska! Och för att inte glömma den finländska skärgården är ju inte lite fin! Så nu är det nog bäst att jag går och slår huvudet i sängkanten för alarmet har jag ställt på 05:30, grattis sara känns som skola igen... 
 

Uttråkad

Skrivet:    ·  Allmänt

Fast i sängen och börjar få brist på saker att göra, ondare i knäet idag än igår så nu börjar jag bli less. Legat och kollat på animerade filmer hela dagen och nu hittar jag inga fler..men tänkte knapra i mig lite Ipren så att jag förhoppningsvis om de inte regnar kan ta mig och kika på våran fotbolls match..

 

Svar på frågor.

Skrivet:    ·  Allmänt
 Svar: har länge funderat på om jag ska byta lag eller inte då jag känner att de skulle förenkla allting då jag går skola i umeå. Och nu fick jag chansen att prova på ett annat lag, och visst de va roligt och jag trivdes men vet inte om jag skulle ha mage att byta lag..ska i allafall ''spela'' klart denna säsong så får jag se hur det blir till nästa säsong. 
 
Svar: bra fråga, i nu läget finns det inte så mycket dom och jag kan göra förutom att vänta och se om det blir bättre. Blir det inte bättre så blir det in igen på sjukhuset för ny röntgen och en närmare check på mina korsband samt minisken som läkaren trodde var orsaken till att jag fortfarande har så ont och att den fått sig en smäll när knäskålen hoppade ur led.Så tills vidare är det bara för mig att ta det lugnt och vänta och se vad som händer helt enkelt. 

Sjukhus.

Skrivet:    ·  Allmänt

Denna dag har verkligen varit kaos..spenderat hela dagen sedan kl 12 på akuten/röntgen/ortopedjouren och vill väl helst bara går och lägga mig och vakna om några veckor. Spelade matchen och efter tio minuter hoppar min knäskål ur led..aldrig varit med om en sådan smärta. Så så har min dag varit, kom hem vid 10 någon gång och har precis ätit middag, hah så nu tänker jag hoppa i säng och hoppas de inte gör allt för ont så att jag kan få sova!

ingen rast och ingen ro.

Skrivet:    ·  Allmänt
ber om ursäkt för kass upptadering men har haft fullt upp, har i allafall sovit hos lina nu i två nätter eftersom vi har haft så tidiga matcher, men i natt ska jag sova i min egen säng. Idag hade vi så pass långt mellan matcherna att vi cyklade ner till nydala och låg där på playan hela dagen och oj vilket väder, det har verkligen varit helt sjukt varmt! vart kom de ifrån lixom?
men men, nu blir det sängen, upp i morgon och in till stan igen för mer matcher, hah jag har räknat ut att jag kommer att spela fotboll i 8dagar i sträck utan en ända vilodag, känner att detta kommer bli tufft..
så godnatt för mig!♥
Football | via Tumblr

mot staden.

Skrivet:    ·  Allmänt
håller just nu på att packa för fullt, om några timmar drar jag mig mot staden och stannar där till fredag. Har blivit efbjuden att spela UFF med IFK umeå och kunde verkligen inte tacka nej, så ikväll väntas träning med dem och kan ju säga så här att jag är en aningen nervös men de får jag väl leva med. Hoppas bara på att benen inte är allt för sega efter gårdagens match som förövrigt slutade med förlust, men inte är vi ledsna för de inte då vi faktiskt spelade riktigt bra och motståndarna låg en divition över oss. Nu ska jag packa ner det sista och ta mig nå lunch innan jag beger mig, så ha en bra dag allesammans!♥

Godmorgon

Skrivet:    ·  Allmänt

Igår spontan for vi in till Skellefteå och fikade på något fik som tydligen ska vara kända för sina räkmackor, synd bara att man inte tycker om räkor.. Fyndade en army tröja på rea och en nödvändig bh fick det bli.
När vi kom hem så fick jag äntligen träffa Julia efter att inte ha sett henne på typ 2 veckor, så de va mysigt!
Nu tänker jag släpa gräsklipparen till farmor och farfar och klippa lite där nu när de faktiskt inte regnar!

Fotboll

Skrivet:    ·  Allmänt

Hade första fotbollsträningen efter sommaruppehållet i kväll och säger bara de, kondition vart är du!? Om någon ser den så kan ni ju gärna lämna tillbaka den till mig! Träningen avslutades med beep test och va nästan helt säker på att mina lungor skulle explodera, hah fett läskigt va vad det va!
Så nu har jag precis suttit och snyftat åt the last song..lika sorglig varje gång!

Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt

Precis kommit hem efter en lång pw, riktigt skönt. Så nu ska jag ladda hem nån film och bara ta det lugnt!

Ansiktsmask

Skrivet:    ·  Allmänt

Vet aldrig hur jag ska börja mina inlägg..men hej eller något! Som ni såg i mitt tidigare inlägg så har ju inte vädret varit sådär jätte roligt, så jag och madre för en sväng till stan och traskade runt lite där och fick med mig en tröja och en kofta hem, + en hel hög med ansiktsmasker! Så de är vad jag har gjort i kväll, gått runt och sett ut som ett spöke, perfekt kväll.

Svensk sommar när den är som bäst

Skrivet:    ·  videor

från balkongen.

Skrivet:    ·  Allmänt
Goddag, ni har sovit gott hoppas jag!?
De gjorde då jag tillslut. För tillfället så studsar jag runt i mitt rum, lyssnar på musik och städar lite smått, rolig dag va? EXTREMT uttråkad är vad jag är. hah vilka problem jag har! håller tummarna på att kvällen bjuder på något spännande!♥

tankar.

Skrivet:    ·  Allmänt
Det är så himla många tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu. Förstår inte varför allt kommer när man lägger huvudet på kudden och ska försöka sova. Saker som inte ens är aktuella utan gamla saker som bara dyker upp och man har ingen aning om riktig varför, sjukt irriterande om ni frågar mig. Har alldelens för mycket saker att tänka på och jag vill så himla mycket att jag nästan känner att man inte räcker till längre. Men vad finns det att göra åt saken? ja tydligen så finns det inget för hade de funnits hade jag nog sovit vid de här laget. 
 
In Her Shoes

Ut och kut.

Skrivet:    ·  Allmänt

Drar igång nu igen..inte tränat på en vecka så nu kör vi!

Hemma.

Skrivet:    ·  Allmänt

Efter en intensiv dag i bilen så tog vi oss hem till slut! Ska bli så underbart att få sova i sin egen säng efter att ha vaknat med ryggont i en vecka nu. Som vanligt så är de alltid skönt att komma hem och de gäller även denna gång har absolut inget planerat i veckan utan antar att jag får ta de som de kommer och hoppas på fint väder!

De senaste dagarna.

Skrivet:    ·  Allmänt

Har haft fullt upp med att njuta de senaste dagarna att jag helt glömt bort bloggen. Så tänkte visa er lite av de alla bilder jag samlat på mig nu de senaste dagarna istället för en massa tråkig text.
Hoppas allt är bra med er också!

Äntligen lite sol.

Skrivet:    ·  Allmänt

Som rubriken lyder så har solen äntligen hittat hit, så just nu sitter jag på altanen med världens finaste utsikt och läser lite skvaller. Ikväll väntas grillat och ankrace, håller tummarna på att min anka simma snabbast!heh
Men jag bara mår.

Kakparty.

Skrivet:    ·  Allmänt

Har ätit hur mycket kakor som helst idag, och oj vad gott! Fanns väl ungefär 90sorters kakor att välja mellan, kan ju säga att man hade lite ont i magen efter!

Hammarstrand

Skrivet:    ·  Allmänt

Packar för fullt. Och som vanligt packar jag alltid för mycket, men som någon vis man en gång sa "bättre för mycket än för lite" och de måste jag hålla med om! Imorgon bär de i allafall av till Hammarstrand och blir nog där en vecka eller så, vet faktiskt inte när jag kommer hem så de blir väl en överraskning antar jag,heh. Så nu ska jag dyka in i garderoben en sista gång och gräva fram nån bikini i hopp om att man får ta sitt första dopp i veckan!

Godmorgon!

Skrivet:    ·  Allmänt

Jag börjar dagen på bästa möjliga sätt!

Effektiv.

Skrivet:    ·  Allmänt

Känns verkligen som att jag har hunnit så himla mycket idag. Klev upp i god tid och cyklade ner till stantors och kollade på brors match. Släpade gräsklipparen till farmor och farfar och klippte gräset där sen kände jag för att vara duktig så snörde på mig löparskorna och sprang 4km+ backträning och lite benstyrka på de! Måste säga att de känns riktigt bra! Inte allt för länge kvar tills midnattsloppet heller så de gäller att ligga i med träningen nu in i de sista!

Randigt.

Skrivet:    ·  Allmänt

Är nu stolt ägare till en iPhone 5, men säkerhetskopieringen gick inte som jag ville så har inte nå nummer kvar, släng gärna iväg ett sms med namn eller något, har samma nummer som innan!

Varit in en sväng till stan idag och inhandlat nya ansiktsprodukter och passade på att prova ett nytt märke som tydligen ska vara bra. Så jag ska ge Emma S en chans och se vad jag tycker! Resten av kvällen ska jag nog kolla serier och en tidig kväll för mig ikväll!

livskvalitet.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hemma nu efter en riktigt skön dag och natt vid havet men mina fina vänner. Varken haft teckning eller internet vilket jag nästan har njutit av då man bara är allmänt less på allt. Livskvaliteten har verkligen varit på topp de senaste dygnet och jag måste säga att jag verkligen mår som en kung idag. Nu tänker jag ta mig något att äta,  fylla upp ett bad och bara ta dagen som den kommer, tack för mig!♥
 beach, love, sea, summer, surf - inspiring picture on Favim.com

Spännande.

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag tänker gå under jorden tills i morgon, så ha en super dag så hörs vi i morgon! ♥
 
 
 
 
 

Löprunda

Skrivet:    ·  Allmänt

Släpade mig ut på en löprunda och självklart började de ösregna precis när jag kommer utanför dörren. Krigade mig i allafall genom 5km och är helt slut körd..förkylningen har inte alls lämnat kroppen ännu och känner så här i efterhand att de va enormt dumt att fara ut och springa. Men gjort är gjort, nu sitter jag här vrålhungrig och väntar på mat!

Union.

Skrivet:    ·  Allmänt

Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design