Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Smoothie.

Skrivet:    ·  Allmänt
Ligger nedkrupen i sängen, kikar på the vampire diaries och smuttar på en smoothie. Huvudvärken från igår vägrar släppa och som toppen på kronan så är jag helt utan någon ork i kroppen. Visst kunde veckan börjat bättre men nu är det såhär och jag får gilla läget helt enkelt. Hoppas iallafall att allt är bra med er! 


Lila&guld

Skrivet:    ·  Allmänt
Hallå kära vänner! Redan onsdag och halva veckan är avverkad. Helgen. Spenderades i storstaden med pojkvännen, massa mys och äventyr såsom klättring fick förgylla våran helg. Efter ett jobbigt hejdå och en sjujävla flygtur landade jag i måndagskväll och har nu återgått till det vanliga, träning och plugg. 

Denna onsdag har dock varit något utöver det vanliga, sminkad och fotad av mina sjukt talangfulla vänner, Emma och Rebecka. Följt av 4 timmar fylld smed plugg. Nu tar jag ledigt för idag och ska strax släng mig i ett varmt bad. 

Hoppas allt är tippen toppen med er! Puss. 



Vad vill du bli när du blir stor?

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj världens bästa läsare. Torsdag och nu stundas vår allas fina fredag. Dagen har gått snabbt och smidigt, utbildningsmässa efter lunch och nu känner jag bara jaha, och vad ska lilla Sara bli när hon blir stor? 
Får sån sjuk ångest av att tänka på framtiden och är så himla rädd att jag ska göra helt fel val. Dock finns det väl kanske egentligen inget rätt och fel vad gäller detta..magkänslan får helt enkelt guida mig genom de närmsta månaderna. Sedan är det bara att hålla tummarna och hoppas på att ödet har någonting grymt planerat för mig!

Morgondagen bjuder iallafall på en bra dag, lämnar Umeå för Stockholm direkt efter skolan. Ska bli riktigt skönt att släppa allt här hemma för några dagar. 
Hoppas allt är finnemang med er, och jag ska inte lova att blogga oftare denna gång, för ja vi alla vet hur det brukar sluta..puss!
Bjuder på denna charmiga bild då jag tyvärr har brist på andra. 

Träningstisdag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj bloggen! Hoppas att allt är bra med er och att ni inte snöat in eller fryst ihjäl! Har fullt upp med jobb och plugg för tillfället, jobbar tredje och sista helgen i rad nu till helgen och sedan är jag äntligen ledig en vecka. Bokat resa till älsklingen på min lediga helg och ska för första gången någonsin få pussa på någon på alla hjärtans dag. Grattis Sara!  

Annars då? Ikväll har jag passat på att avverka att skönt pass på gymmet och har precis landat i soffan med datorn på magen och ska göra ett försök till att plugga. 
Tack för mig.



Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design