Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Tillbaka.

Skrivet:    ·  Allmänt
Ekar ganska tomt här på bloggen. Men har haft fullt upp med att njuta av de goda livet. Kom hem från Stockholm igår, umgåtts med älsklingen en vecka och jag får verkligen aldrig nog. Har i allafall haft det toppen bra och nu har jag istället årergått till verkligheten. Sitter nu i skrivande stund på lunchen men ska väl strax dra iväg till jobbet igen. Så hoppas allt är kung med er folket! 






Glad Midsommar!

Skrivet:    ·  Allmänt
Kan med glädje berätta att jag igår blev några vuxenpoäng rikare då jag gick och blev med körkort! Så lever på lyckan just nu. Sedan ville jag bara hälsa er allihopa en trevlig midsommar trots pissväder! 

Jofama.

Skrivet:    ·  Allmänt
Detta mina vänner är vad jag kallar materiell lycka. Är sååå kär i födelsedagspresenten jag köpte till mig själv. Nådigt länge man har suktat efter denna asså. Kärlek. 


Onsdag.

Skrivet:    ·  Allmänt
 Godmorgon, eller ja goddag kanske är lite mer passande? 

Har dragit på mig en dyngjävla förkylning som vägrar ge med sig. Men trotsade sjukdom och pallrade mig upp för jobb igår. Jag är en sådan människ som blir rastlös så häär fort, så vad jag ska göra idag får väl bli en liten överraskning till mig själv, sugen på att träna men he gå ju som inte när man blir andfådd när man äter, hah! 


VM och kungen själv.

Skrivet:    ·  Allmänt
Tacka vet jag Julia Öberg. Blev bjuden på middag och sedan mys i parken av kungen själv. Ibland glömmer man verkligen bort hur fina vänner man egentligen har. 

Och på tal om något helt annat..Ska man skratta eller gråta åt fotbolls VM? Att Sverige inte är med känns ju lite kasst men oj vad VM lyckas framkalla ångest hos mig. Hah nästan så att man blir lite tårögd där man sitter. Insåg precis att jag inte spelat fotboll på 10 månader. Fatta 10 månader utav de jag älskar och brinner för. Förstår ni vilken sjuk abstinens jag har!? Inte ofta man känner längtan efter något, men fotbollen är verkligen någonting som jag SAKNAR. Och inte lite heller. Lär väl go Grazy som fan nu under VM, kanske bäst att undvika och kolla.


Hard work.

Skrivet:    ·  Allmänt
Sommarlov, och jag känner verkligen lugnet före stormen. Började mitt lov med att jobba, så i dag har jag jobbat för att sedan komma hem och dejta mina Nike. Nu intar jag chill mood resten utav veckan och tänker bara njuta av lov. Tack å hej. 


Super helg.

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter en super helg med picknick mys, födelsedags middag och en nybliven 18-årig Sara. Så har jag idag lämnat min älskling på flyget, kört massa bil och precis sovit 3timmar på soffan. Nu är jag mer än inställd på sommarlovet som vankas i morgon!



Sista veckan som 2:a års elev.

Skrivet:    ·  Allmänt
Och nu är det även min tur att säga hur otrolig grym denna helg har varit! Jag verkar ju verkligen inte vara ensam om de där lyckoruset! Men efter en helg fylld med dans, musik, härliga människor och fet jävla stämning så har jag idag påbörjat sista veckan som andraårs elev. Hur galet låter inte detta? Så galet pepp på sommaren, trots att det kommer bli mycket jobb så kommer den förmodligen brilljera!

Nu har jag precis kommit in efter en löprunda där jag äntligen persade på 3.5 km nu sedan operationen. Det börjar verkligen ta sig!



Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design