Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Svar på fråga-träningskläder.

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu är jag riktigt less, suttit från 10 till middagstid med läxa..nu tänker jag ta en break resten av dagen. Men å andra sidan då har jag hunnit med en massa idag. Så i morgon när jag ska till sjukgymnasten så har jag inte alls så mycket jag måste göra när jag kommer hem vilket känns riktigt skönt. 

Fick en fråga ifall jag skulle kunna visa mina nya tränings kläder, och visst kan jag de! Skäms lite över att bilderna är rätt ut sagt för taskiga men min system kamera hade inget batteri..så hoppas ni överlever! 
 Har länge varit ute efter långärmade tröjor då jag tycker de är mer bekvämt om man bara ska köra styrka. Så förra helgen hittade jag dessa två på stadium, gudomligt sköna och inte alls för varma då de är material som andas. Men inte behöver man gå på någon sport affär för att hitta snygga och sköna tränings kläder inte! Blev lite kär i löpar tightsen som jag faktiskt hittade på ginatricot! Verkligen över förväntan, otroligt sköna. Köpte även den svarta sport-bh-n på ginatricot. Så man kan verkligen hitta fina och bra grejer trots att det inte är en sport affär.

Hoppas allt är bra med er! 

Frukost på sängen.

Skrivet:    ·  Allmänt
Helt okej med frukost på sängen, ska kika lite på paradise hotell nu innan jag tar tag i läx högen som ligger och väntar på att bli gjord. Har jag tur så hinner jag bli klar med de mesta idag! 
HoppS ni har det trevligt i skolan/på fältstudier! 


Träningshysteri.

Skrivet:    ·  träning
Halloj, måndag och jag går i säng med ett leende på läpparna, bara för att jag är sämst och ingen vill ha mig på fältstudier trotts att jag frågat typ 17042 olika företag så kommer jag vara ledig tills på fredag och sitta här i min ensamhet och göra massa jobbiga uppgifter i stället. Men eftersom jag är en så pass positiv människa så ser jag de från den ljusa sidan och inser att jag får sova hur länge jag vill i morgon! Inte helt fel om man ser det från den sidan faktiskt!
 
Och förmodligen så kan ni gissa er till vad jag har gjort denna eftermiddag. jo ni hade helt rätt, myste på gymmet i mina nya favvis tränings kläder. Helt sjukt vilken träningshysteri det är i alla affärer! Serriöst, varenda affär man går in i säljer träningskläder. Så utbudet är ju inte dåligt om man säger så. Snart börjar väl ica sälja träningskläder dom med! Men känner man sig snygg på gymmet så kanske man pumpar lite extra? eller vad tror ni? Och de är verkligen crazy hur mycket människor som släpar sig till gymmet nu efter nyår, och alla dessa nyårslöften. Men om de är som det var förra året så lär dom väl sakta men säkert droppa av nu i februari, och man kanske får lite mer space på gymmet så att men slipper lukta någon annan i armhålan..
Worth it.  | via Tumblr

We´ll never be royals.

Skrivet:    ·  Allmänt
Veckans bästa dag och jag njuter. Precis stått och bakat fetaste kakan, eller tårta..vet inte riktigt vad man ska kalla den..en oreo kaka/tårta blev de i allafall, och just nu står den puddingen inne i kylen i väntan på att bli uppäten. Har inte hunnit så mycket mer än de och städa. Men älskar verkligen att inte ha några måsten, så otroligt skönt. Just nu ligger jag iallafall på golvet och lyssnar påmin älskade Håkan i väntan på mat. 
Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av denna fina lördag!♥
Så har ser jag ut en dag som denna. 

Film fredag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Är de otippat att Sara ligger och kollar på animerade filmer en fredagkväll? Nej inte alls faktiskt. Ganska mysigt ändå antar jag? Nej men är aptrött som vanligt på fredagar och efter en fet middag på costas så somnade jag nästan i bilen påväg hem. Så nu har jag tänt lite ljus och krupit ner under filten min. Bäst att återgå till film tittandet innan jag somnar.. 


De vanliga.

Skrivet:    ·  Allmänt
Tjenare bloggen, avverkat veckans favorit dag och snart är de fan helg! Körde ett super pass på gymmet och är helt slut i kroppen, precis som de ska vara, känns helt fantastiskt hah! Kom nyss hem och har precis ätit världens godaste middag. Annars då? Jo de är bra med Sara, händer inte sådär jätte mycket för tillfället, äter, sover, går till skolan och gymmar. Typ så mina dagar ser ut! 
Här har ni tjejen som är taggad på livet!


Håller mina tummar.

Skrivet:    ·  Allmänt
Skönt med ny vecka, fast nej vem försöker jag lura? tog mig knappt upp ur sängen i morse. Men är väl ganska säker på att jag inte var den enda. Kämpade mig igenom skolan och drog sedan och körde ett skönt arm och mag pass på gymmet. Lär garanterat kännas underbart i armarna i morgon. Har även hunnit med att anmäla mig för operation så om sisådär 3-4 månader så smäller det. Jag kan inte med ord beskriva hur rent ut sagt jävligt opassande detta kommer! Blir galen här i min ensamhet!  Om det är som läkarna befarar så är mitt körkort, min 18-års dag, turkiet resan och sommarjobbet i fara. Seriöst, känns så sjukt surt. Håller verkligen tummarna för att jag har turen på min sida för en gångs skull..Nog klagat för idag, tänker dränka mina sorger i en fruktsallad. 
Hoppas ni haft en fin dag!♥
 

Lång resa tillbaka.

Skrivet:    ·  Allmänt
Detta har varit som förväntat en väldigt jobbig dag. Myste på ortopedmottagningen ett bra tag innan jag fick träffa läkaren. Vet inte vad jag tycker om beskedet jag fick heller..kanske både bra och dåligt? Känns ändå ganska skönt att jag vet vad de är för fel på mitt stackarns knä. Men har samtidigt har jag insett att jag har en otroligt jobbig och lång resa framför mig.Tacksam för alla fina vänner som kommer med värmande ord, som till och med får mitt lilla hjärta att känna hopp!  Men lätt kommer de inte bli,men jag ska tillbaka,hur jobbigt och jävligt de än kommer vara så ska jag tillbaka! 
 

Domedagen.

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick mig en liten sovmorgon idag, tack för de må jag lova! Men inte speciellt taggad på vad denna dag kommer att erbjuda. Sovit riktigt dåligt, är ap nervös om jag ska vara ärlig..känns litegranna som domedagen, hah. Ska iallafall till sjukhuset och höra vilken dom jag får. Vet inte vad jag hoppas på heller..vill bara få de ur världen. Vem vet mitt knä kanske är så odugligt att de kapar av de? Nej men får hoppas på de bästa! 
Nu ska jag upp och hoppa innan jag somnar om.. 


Äntligen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh alltså lyckan när jag kommer hem och ser att min väska ÄNTLIGEN står innanför dörren. Nästan lite åt de obeskrivliga hållet. Sen öppnar jag väskan och får mig en liten chock..ut ramlar nämligen tre stycken victoria's secret produkter som inte alls låg där när jag stängde den. Så måste ju säga de att ja, jag har världens sötaste pojkvän! 


Svettigt.

Skrivet:    ·  Allmänt
Skippade min sovmorgon i morse och drog och svettades i 5km på gymmet i stället. Riktigt bra start på dagen ändå. Nu sitter jag i soffan med två utav de bästa sakerna som finns, nämligen stekta ägg och gossip girl. En slagen hjälte tänker inte lyfta ett finger ikväll, sådeså. 


Bra dag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag kan lova er att min dag har varit snäppet bättre än eran! Min sista lektion vart inställd så this bitch slutade halv 12. Drog direkt till gymmet och gosade där i två timmar. Så otroligt skönt. Som plus i kanten så kom jag hem mycket tidigare än vanligt, så nu har jag suttit i soffan ett tag och typ halv sovit! Lite mysigt ändå! 



Lördag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hola el bloggo! Kan inte påstå att de händer sådär jätte mycket i mitt liv just nu. De enda jag kan säga for sure är att jag njuter av helg. Suttit och kollat på serier medan snön fallit utan för fönstret. Nog för att jag ville ha snö, men va allt tvunget att komma på en och samma gång? Kallt som satan ju. Men nu när vintern äntligen är här på riktigt så är de väl kanske lite dumt att klaga, så jag låter bli! Nu ska jag mysa med mina chips och lite dipp innan jag däckar framför någon film. Hoppas ni haft en bra lördag! 


Onsdag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Skolan igång och träningen igång, känns bra dehär. Älskar att jag redan är skoless efter en dag, som jag dessutom
Började med sovmorgon! Bra där Sara. Tränade lite lätt med Isabella efter skolan och fick inviga mina nya babes, döööds snygga helt klart! sitter nu med melonkulor och vindruvor framför pretty little liars. Helt ok kväll om ni frågar mig!

 Snyggast i stan asså. 


Han.

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom hem i kväll efter en vecka i söder. Förstår knappt själv hur mycket jag tycker om denna grabb. Landade utan bagage och kläder efter lite missöden men min väska befinner sig nog snart på kända marker igen! Strax ta och knoppa för en viss väckarklocka ringer visst i morgon..verkligen synd att de är min klocka som ringer må jag säga..nu är det bara att se fram emot nästa lov!heh 
Rätt så snygga ändå, min fina.


2014, be good to me.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade en mycket grym gårkväll, trotts lite missöden och blåmärken här och var..men kul var det! Nu välkomnar jag 2014 med öppna armar och hoppas att det blir ett minst lika bra år! Är förövrigt sjuuult trött efter lite sömn och jag har precis packat färdigt, snart drar jag mig emot flyget för att få somna brevid min fina i kväll, grym start på detta år måste jag säga! Stannar i Stockholm en vecka och de ska bli såå skönt att komma bort ett tag, så på återseende vänner! 
Hoppas er nyår vart lika bra som min!


Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design