Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Tisdag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter en helg med pojkvänsmys och högskoleprov, så känns det bra att ha intagit sista veckan innan lov. Mycket att göra men tid är tyvärr en bristvara i mitt liv just nu. Plugg och jobb som ska göras. Dock så har jag spännande saker på G och något att se fram emot. Vilket känns otroligt skönt. 

Lämnade älsklingen på flyget igår, och för första gången någonsin så gjorde vi det med ett stort leende, med vetskapen om att vi syns redan på torsdag. Hah ja ni hörde rätt, känns nästan som en helt vanligt förhållande dehär, för stunden i allafall. Men nu ska denna trötta tjej sussa, upp med tuppen för skola och sedan iväg på jobb. Krigar mig fram. Godnatt.


London.

Skrivet:    ·  Allmänt













Lite bilder från denna fina resa.

Hemma.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hallå vänner! Landade på svensk mark idag efter en härlig resa till fina London, med det ack så fina sällskapet. Hunnit med så sjuk mycket och allt har verkligen varit top notch, låg väl ungefär på turist level 357 då vi avverkat i princip alla turist attraktioner. Jag är i allafall så nöjd med dagarna i England och kan nu börja denna vecka med ett leende på läpparna. Bilder tänkte jag slänga in i ett inlägg i morgon, då jag har tagit allt för många och svårt att välja. 

Nu får en fin bild på ett fint sällskap.


Tisdag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hallå vänner, de där lovet gick lite väl fort. Jobbade in i det sista och känner mig mer sliten än uppvilad. Men nu är vi igång igen. Har sjukt mycket att göra de kommande dagarna, då jag äntligen åker till England nästa vecka. Är så exalterad och vet att det kommer bli grymt, så att skolan pumpar ut massa jobbiga uppgifter gör mig inte sådär jätte mycket faktiskt. Så stressen och ångesten kan jag nog stå ut med ett tag till! 
Bjuder på en bild på min fina bror, som konfirmerade sig i söndags.


Bananpannkakor.

Skrivet:    ·  Allmänt
För er som känner mig så kommer det inte som någon nyhet att jag hatar banan. Bara tanken av bananer får mig att må illa. Och fick jag välja mellan att äta en banan och en hög jord, så kan jag garantera er att jordhögen skulle smaka gudomligt i jämförelse med bananen. Men idag fick jag någon konstig Ide och att prova just bananpankakor lät i mina öron som något spännande. Jag menar pannkakor är ju gott? Så hur illa kan de då vara om man adderar lite banan? Och alltså detta va skit gott! Halleluja moment för de! 


Onsdag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hallå bloggen, de här lovet bokstavligt talat bara flyger iväg, har i allafall haft ett väldigt bra lova so far. Igår tog jag mig en tripp till Skellefteå för att bli lite extra fin i håret. Så nu är jag åter blond, och nöjdare än någonsin. Hann även hänga en stund med min fina vän Isak, som jag förövrigt drar till London med om exakt två veckor! 

Resterande dagar av lovet bjuder på jobb Tors-lördag och sedan konfirmerar sig bror min på söndag. Så när jag ska hinna klämma in plugg är fortfarande en gåta. Men problem är till för att lösas! 
Hoppas allt är tippentoppen med er!


Fin helg.

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredagen levererade en grym utekväll med mina otroligt grymma vänner. Så min invigning på lovet blev då över förväntan! Gårdagen spenderade jag sovandes i sängen, hah. Men de va skönt så ska då absolut inte klaga. Ingen söndags ångest i dag i allafall, en fin söndag som bjussar på städning och bakning. 


Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design