Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Stockholm.

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft fullt upp hela kvällen och är fortfarande långt ifrån färdig med allt, har knappt skrivit klart mitt engelska tal som ska hållas i morgon och springer runt här hemma som en yr jävla höna och letar kläder att packa ner. Åker ner till vår kära huvudstad i morgon eftermiddag och blir kvar där till onsdag. Det är nämligen så att min kära kusin har blivit så stor att hon tar studenten, tiden går verkligen FÖR fort ibland. Men det ska bli trevligt att få träffa lite släkt och så igen, kanske lite shopping också om jag har tur, heh! 
Men nu måste jag verkligen ta tag i mitt liv för en stud, hoppas i allafall att allt är bra med er!♥
Large

Älskar värmen.

Skrivet:    ·  

Precis gjort klart de mesta som ska in i veckan och börjar faktiskt känna lugnet, så skönt. Resten av kvällen ska jag ta tag i min kaosgarderob, rasar verkligen ut kläder när man öppnar, så skönt att walkincloseten snart är klar!

ledig.

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh jag blir så less, kommer till skolan och oj hoppsan jag hade visst bara en lektion, grattis sara. 
Skiter i den lektionen och sitter nu på bussen hem. Bara vetskapen om att jag kunde ha legat i sängen vid de här laget gör min en aningen deprimerad. men men får väl fara hem och lägga mig och sova eller nått.
jaja sånt är livet sånt är livet! 
Large

taggad på måndag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hellu, har precis klivit innanför dörren efter en heldag i lycksele och fotboll, hah och kan ni gissa vem som var motståndarnas tränare? om inte Rabih som var med i idol för några år sedan, ganska coolt ändå. 
tänkte i allafall ta mig nå fika, sedan ska en sliten krigare ta en dejt med sängen!
godnatt♥

Road trip

Skrivet:    ·  

Jag och julia måste vara de mest efterblivna människorna på denna planet. Vi kom på vid 9 att de kanske skulle vara coolt att cykla till bygdeå och överraska Emma och Maja..och de gjorde vi, dummaste idén vi någonsin haft, tro mig! Haha men nu är jag hemma igen efter en cykeltur på ca 4mil gött eller vad? Haha ont i benen ja..
Nu vill jag ha choklad, så godnatt!

Fredag!

Skrivet:    ·  

Börjar den här dagen med en välförtjänt sovmorgon! Nu väntas bad och två prov men som tur är de fredag!

I våran galax ser jag dig som stjärnan som lyser upp min natt.

Skrivet:    ·  Allmänt
Kan ju medela att jag bara nästan har drunknat i plugg, men jag är glad ändå. Känner verkligen hur sommarlovet börjar närma sig och man ser slutet på tunneln, ganska så skönt om ni frågar mig.Inte fått veta något om jobb i sommar heller än, så jag får väl vänta..men vill veta nu!
Men annars då? jo de är bara bra, kvällen bjuder ju på fotboll i de fina vädret!
puss♥
hitta en oldiiee, så jag bjuu!

Trafik kaos.

Skrivet:    ·  

Kom precis hem, trafikstopp..bilkön va ju typ huuur lång som helst. Så där stod vi stilla i 20-30 minuter..grattis. Hemma nu i allafall och ska ta och göra bort lite grejer och kanske ut och springa later!

1-0

Skrivet:    ·  

Efter fem timmars sömn och en galet jobbig match i hettan så ligger jag äntligen på soffan och väntar på hockey. Går dagen blev bara bra men de känns idag vill jag lova.
Så nu håller vi tummar och tår för Sverige match!
Lite bilder från helgen.

Go väder!

Skrivet:    ·  

Blir så himla glad av fett väder, en fin dag med sovmorgon, glass, solande och härlig kväll med en fin vän. Riktigt bra med andra ord, jag bah må!

Han börjar bli stor!

Skrivet:    ·  

Lillbubben börjar bli stor..

Slit och släng!

Skrivet:    ·  

Efter en lång dag med 3km och ett bodypump pass med Emma så är jag nu hemma och kan äntligen vila gammkroppen!
Ser inte fram emot träningsvärken i morgon men får ta de som den Viking jag är, heh!
Så i natt kommer jag somna som en kung!

This is what it feels like

Skrivet:    ·  

Har legat lite lågt med bloggen här ett tag nu och tänkte att de var på tiden att ni fick lite bilder. Så tänkte bjuda på lite från de senaste dagarna!

GEEK

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Summer time
 
Summer time by sarahellstrom featuring graphic shirts

välkommen långhelg!

Skrivet:    ·  Allmänt
Passar på att säga godmorgon till en sjukt regnig värld, heh är de bara jag som tycker att de är mysigt när de regnar..? men i allafall så for jag och tjejerna och åt lite god mat och vandrade runt i de underbara vädret igår kväll och bara hade det trevligt, så som det ska vara! 

Hade planerat att vara hurtig i dag men tror jag hoppar över löprundan till lite senare i hopp om lite uppehåll med regnandet och går ner och gör mig själv en riktigt god frukost istället!
Så ha en bra regning torsdag mina vänner♥

söndags ångest.

Skrivet:    ·  Allmänt
Matchen slutade 2-2 men jag är nöjd, tycker att vi spelade riktigt bra stundvis och det var en riktigt rolig match, precis som de ska vara! Sen jag kom hem så har jag bara tagit de lugnt och försökt dämpa söndags ångesten med film, funkade väl ändå ganska så bra!
Men ett plus i kanten på den här söndagen var att jag insåg att jag har sovmorgon i morgon, love life eller vad?♥
Justin-bieber-as-long-as-you-love-me-alaylm-quotes-4_large
Tumblr_m4388pskrd1qfmzazo1_500_large
Tumblr_m5fkrlfame1qjn6b1o1_500_large
 

Händig kvinna.

Skrivet:    ·  Allmänt
Älskar dagar som denna, när man får så otroligt mycket gjort! hunnit med en massa saker, vaknade tidigt och städade som en galning, vet inte riktigt vad som flög i mig. Sen bestämde jag mig för att riva ut allt i datarummet och började spacka, slipa och har även hunnit sätta upp några tapetvåder! hoh händig kvinna här alltså! 
Ser verkligen framemot att få en walkincloset, men nu så är det på G, lovely!
Försökte kolla på lite film, men min dator vill inte riktigt som jag vill så får ta och hitta på något annat trevligt innan jag däckar, blir att kliva upp tidigt och ladda inför serie premiär i morgon! 
så nu ska jag inte skriva nå mer ointressanta saker utan säger godnatt för mig!♥
Have-a-walk-in-closet_186227392_large_large

the dreamers dream on.

Skrivet:    ·  Allmänt
jag som trodde de va måndag idag, kan ju säga att jag blev ganska så lycklig när jag insåg att det var fredag i morgon! Har inte hänt så mycket idag så har väl inte så där jätte mycket att dela med mig utav utan jag hoppas ni alla haft en riktigt bra tors-måndag så skriver jag mer i morgon i stället, så ha en fortsatt trevlig kväll!♥
Large
Tumblr_ly2s1gp9vl1qzytp4_large
Tumblr_mgx81prj4z1rpu6kao1_500_large
Tumblr_mkcol0bzsj1s7w1kuo1_500_large
 
 

riktigt bra.

Skrivet:    ·  Allmänt
gårkvällen blev lite galen, men hade riktigt trevligt!
vaknade för en liten stund sedan, sitter och  lyssnar på musik och bara tar de lugnt, så skönt att inte ha några måsten. Men ska nog försöka ta mig ut och springa lite i de fina vädret lite senare!
och jag måste bara dela med mig av detta..
Har aldrig tyckt om håkan, men med denhär låter överträffar han verkligen sig själv, sjukt bra!
 
Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design