Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

What´s going on in that beautiful mind?

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj peps! Nu återstår det endast en ynka dag innan årets enligt mig mysigaste månad drar igång. Kan kanappt bärga mig, grymt taggad på att få komma igång med julshopping och allt vad som hör de till. Så otroligt mysigt. Så ja december är mer än välkommen. Håller dock tummarna för lite snö snart också, för jag menar vad är jul utan snö?  
Inte nog med att de snart är december, de är ju faktiskt lördag. Och måste medge att jag faktiskt mår riktigt bra, känner mig så sjukt sprallig så jag inte vet vart fan jag ska ta vägen. Får ta och hitt på nå skoj eller vad säger ni peps? degar lördag eller icket? ♥
 
 
 
 

Lill lördag hela veckan!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja lill lördag hela veckan hade ju varit grejer de, men nu är de ju som så att så är inte fallet. Redan torsdag i morgon och är de inte konstigt att man blir lika förvånad varje vecka? Grymt taggad på att få göra bort mitt efterlängtade spanska prov i morgon, sen kan jag typ ta lite små semester från den skiten. Och strycka ännu ett stressmoment från min lista, ganska så skönt ändå, nu kanske man kan sova lite bätte om nätterna och kanske för en gångs skull vakna utvilad! nästan så att man får hålla tummen på de. 
 
Godnatt alla små änglar där ute.♥
 

underhållande eller bara patetiskt?

Skrivet:    ·  Allmänt
Tjenare peps! Tänkte bara passa på att meddela att jag precis ätit tre feta kakor..kan ju inte alls vara så bra att tröst äta på de här viset men vad ska man göra? måste ju göda upp mig lite innan skolan bokstavligt talat käkar upp mig..och för er som undrar..ja kakorna var goda.
Nog skrivet om kakor för idag, sitter med spanska gramatik och förstår väl sisådär 0. Så skulle de mot all förmodan vara något spanska geni därute som frivilligt skulle kunna hjälpa mig, tveka inte. Som sagt jag har kakor..
 
Medan spanskan skrattar mig rakt i ansiktet så varvar jag pluggandet med lite missade avsnitt utav paradise hotel, så sjukt underhållande men samtidigt så sjukt patetiskt.Nästan så att man inte vet ifall man ska skratta eller gråta. Men eftersom det är lite onödigt att förstöra sminket så tror jag jag håller mig till att skratta.
nä slut babblat för idag, puss♥
 
 

never walk in anyone´s shadow.

Skrivet:    ·  Allmänt

catching fire.

Skrivet:    ·  Allmänt
Eftersom de va några dagar sedan jag skrev av mig lite så tänkte jag bara slänga in ett snabbt inlägg en fin fredag som denna. Kan ju börja med att säga att den här fredagen har varit riktigt toppen, humöret på topp, sällskapet på topp, maten på topp och för att inte glömma filmen på topp!
Efter skolan kilade jag och mina fina vänner ut och åt i väntan på årets happening. Nämligen uppföljaren på hunger games..alltså ni anar inte hur bra den var, ni som inte sett den måste genast pallra er iväg till närmaste biograf, bunkra upp med popcorn och njuta av kanske årets bästa film. Så för att sammanfatta min fredag så säger vi att den helt klart får ♥♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥ möjliga. 
Så med de sagt så tänkte jag krypa ner i min varma säng och sova som en kung. 
Jennifer Lawrence
Denna kvinna är ju bara för vacker.

Torrt..

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndag igen och min måndagseftermiddag spenderade jag på gymmet, spagetti ben så nanting nästan sp jag höll på att ramla i trappen påväg ner till omklädningsrummet. 
Kom hem för typ en timme sedan ovh sitter nu med de psykologifrågor som jag "råkat" skjuta upp lite för länge..och som plus i kanten på denna måndag så har vi inte en droppe vatten..undrar verkligen hur fan jag ska få bort sminket i kväll, och borsta tänderna för den delen..fräscht nanting!


kakor.

Skrivet:    ·  Allmänt
gött med söndag, jo men visst. 
precis bakat kakor, som enligt edward såg ut som falurkorv..hah. Kakorna skulle i allafall föreställa subwaykakor, och de blev faktiskt goda kan jag lova.
Kan väl inte påstå att jag åstakommit så mycket annat idag..Har fortfarande påmig mig enormt snygga pyjamas,hah nästan lite skandal varning här,men det är ju faktiskt bara söndag en gång i veckan!
Sitter nu i soffan och kikar på en film med mamsen, så ska återgå till de innan den blir för spännande!
love | Tumblr

besviken tjej..

Skrivet:    ·  Allmänt
Och vips så vare helg igen, hur najs? 
Suttit och kikat på Sverige-Portugal och måste säga som så att jag är väldigt besviken på lilla Zlatan..hade nästan förväntat mig stordåd men icket. Så med de kan jag ju med rent samvete säga att Idol  var bättre. Och då måste jag säga som så att jag är en utav dem som börjar tröttna på den där lallar tävligen asså..men Elin, vilken gud hon är. Idol är inget utan henne.slut
 
tänkte även passa på att sova nu medan man kan och inleda helgen med en ''tidig'' kväll. Så med de säger jag faktiskt godnatt för idag. NattiNatti amigos!♥
 
 weekend tumblr - Αναζήτηση Google

Rosa läppar.

Skrivet:    ·  Allmänt
Är inne på den andra dagen på min underbara vecka, underbart att vara ledig, eller tja nästan i allafall.
igår hade jag bara två lektioner så slutade innan lunch,drog på gymmet och sedan hem. Och idag har jag varit helt ledig, dock pallarade jag mig in till stan ändå för lite morgon gym och sedan ställde jag upp som modell för emmas och hennes klassisars arbete som de håller på med. Duktiga tjejer de där!
Så kom hem för inte allt så länge sedan..väntar på maten och ska strax ta tag i alla läxor som lärarna så gladeligen delar ut så att man inte ska vara ''ledig'' alls typ..men vafan jag klagar inte! ♥

Något att se fram emot?

Skrivet:    ·  Allmänt
Lördag och jag ligger på sängen och lyssnar på musik i min ensamhet, ganska så spännande va!? Kanske inte men vafan, skönt äre ju i allafall! 
Gårkvällen spenderade jag med Isak, vi gjorde inte så mkt utan pratade väl mest och självklart så hejade vi på vår favvis Elin i idol! 
Och jag kan ju meddela en spännande sak, vilket är att vi i maj drar till Turkiet. De må vara länge kvar men är redan taggad till 1000! Alltid trevligt med någonting att se fram emot! 

Men nu tänkte jag nog ta och röra på mig så att jag inte somnar..vore ju tråkigt att sova bort en fin lördag som denna!



Välkomna hem!

Skrivet:    ·  Allmänt, dagens hiss!
Åh jag har fått packeeeeet! Och tror ni inte att det är dessa snyggingar som äntligen hittat hem till dess rättmätige ägare! För de tror jag! 

lite kaffe kanske?

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknade upp till vita gator i morse, men kan inte påstå att jag är så där jätte sugen på snö. Bara de är lite på julafton så är jag nöjd. kämpat på i skolan precis som vanlig och nu är äntligen ännu en dag över och jag tror jag ska gå i ide, är ni med mig eller? 
Är så himla trött, och de är som att jag aldrig blir riktigt pigg heller, får väl göra som alla andra säger att jag ska göra..börja dricka kaffe på rutin helt enkelt. hah fast nej, håller mig kanske till varmchoklad ett tag till!
 
Men nu ska jag faktiskt ta det lite chill ett tag, har gött så länge!♥
How sexyyy

Hur snygga!?

Skrivet:    ·  Allmänt
 Bjussar på lite snygga beanies en grå tisdagsmorgon som denna. Kunde inte motstå dem, så råkade klicka hem två stycken snyggingar igår,som förhoppningsvis snart landar i min brevlåda! Ganska så great om ni frågar mig! 
Nej nu ska jag ta och göra lite nytta i skolbänken, adios amigos!♥3
Beanies
 
Beanies by sarahellstrom featuring beanie hats

Tillbaka till verkligheten.

Skrivet:    ·  Allmänt
eller vad säger vi..?
Ja nog är de tillbaka till verkligheten allt, lämnade min grabb på flyget igår kväll..inte ens varit ifrån honom i 24 timmar, men saknar honom redan.. Kastats in i en verklighet av läxor och stress igen. Känns väl inte sådär super frestande om jag ska vara ärlig. Men de enda som triggar mig nu är tanken på att jullovet inte är allt för långt borta. hah skönt att man percis kommer från lov och redan längtar till nästa, right?

Men annars då? jo just nu sitter jag med en illaluktande gegga i håret. Tänkte piffa upp håret såhär i november mörkret men lite färg. Hur resultatet blir har jag absolut ingen aning om! lite spänning i vardagen måste man väl ändå ha tänkte jag! 

 
Black glamour
 
 by sarahellstrom 

Chips och flottiga tangenter.

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag och mannen min ligger här som två valrossar och trycker i oss chips, lagom smala är vad vi är! Men det är ju värsta YOLO stunden nu så ska fortsätta trycka chips tills skålen är tom, så ha en great fredag kväll Amigos!




Design