Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Livets glada dagar.

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj! Lever livets glada dagar i skolan, nä färdig skämtat. Allt rullar på som vanligt med skola och massa träning. Ändå helt ok skönt med rutiner måste jag säga, men jäklar vad trött jag är, och de konstant. Ligger död i soffan och väntar på bättre tider och idol. Hoppas allt är kung med er, och att ni överlever el skola! Puss! 


Äventyrat färdigt.

Skrivet:    ·  Allmänt
Helgen min har jag tillbringat i Sundsvall stad, tack vare härligt sällskap och shopping är jag nu redo för ny vecka!
Sitter just nu och planerar mitt träningsschema, nu är det nämligen så att det är dags för Sara att återgå till att vara fit! Inte varit på gymmet sedan jag opererade mig, vilket var i april, hah tragiskt jag vet. Men nu är det andra bullar som gäller och jag välkommnar musklerna mer är gärna! Puss babes.


Balsam för själen.

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredagar är som vanligt sjukt välkomna trotts en kort vecka. Men rastlös som jag är så var jag ju givetvis tvungen att röra på mig, gick ut på en promenix med bästa musiken i öronen och bara njöt, balsam för själen alla gånger! Ska strax hoppa i säng då morgondagen bjuder på äventyr. Godnatt babes! 


Redo för sista året.

Skrivet:    ·  Allmänt
Tillbaka till verkligheten en regnig dag som denna. Men trotts allt känns det helt ok med tanke på vilket super grymt sista sommarlov jag har haft! Nu ska jag ta tillvara på sista året och verkligen leva livet till de fullaste. Hejhallå nya spontana Sara! 


Ett år.

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag är det ett helt år sedan jag fick min prins. Man kan väl säga att tiden går fort när man har roligt. Världens finaste människa är min. Älskar dig mitt mongo!


Work in progress.

Skrivet:    ·  Allmänt
Gud vad jag älskar älghorn, hur fina är dom inte? Men detta älghorn ska få genomgå en liten makeover, så to be continued. 


Förutsägbara sara.

Skrivet:    ·  Allmänt
Otippat att jag sitter här typ mitt i natten och försöker mig på att blogga, inte alls faktiskt. Känner mig bara så himla bloggsugen. Men sen så kommer det till that part när man ska komma på något intressant och skojsigt att blogga om. Och helt plötsligt var det inte lika roligt längre. VAD I HELA FRIDEN VILL NI LÄSA OM? skulle uppskatta att ni delade med er utav vad ni faktiskt VILL läsa om i en gullig kommentar. Så kanske lilla Sara kan få er önskan att slå in så småning om. 
 

Men annars då? Jo de rullar på precis som vanligt, dock har jag lite små ångest att det faktiskt är skola i veckan. Nästan så att det kommer som en chock. Tror nästan att min kropp lever kvar i juni månad. Ska väl försöka sova men känner mig så jävla ensam, no joke asså. Edward  komsi komsi. Lite stört att jag redan saknar honom då jag inte ens varit ifrån honom i tre dagar. Och det västa måste ju vara när man ska sova. Känns nästan som att man är ensamast i hela världen. Nackdel med distansförhållande, svar ja. 
 
färdig babblat för mig ikväll, godnatt babes♥
 

Grillkväll.

Skrivet:    ·  Allmänt
Denna kväll kommer att bjuder på grillkväll alá Perssons! Så nu ska Sara slänga på sig lite kläder å in i bilen, ha en fortsatt trevlig lördag babes!


Hemma.

Skrivet:    ·  Allmänt
Och så huxflux hade tio dagar bara flugit förbi. Jag och Edward drog till Finland och hälsade på hans mormor och morfar i det otroligt fina Hangö, nästan så att de har varit de mysigaste dagarna på länge! Som vanligt så går tiden allt för fort när man har roligt, men nu är jag hemma hos min älskade familj. Nu tänker jag slå på serier och krypa ner i sängen, för att sedan kriga mig igenom en natt helt ensam, tough life of Sara Hellström..heh! 
Jag hoppas i allafall att ni har haft det super bra de senaste dagarna och att ni är redo för bättre uppdatering igen!



Hejdå Umeå!

Skrivet:    ·  Allmänt
Precis slagit ihop resväskan. Nu är jag redo för södra Sverige och suomi. Snart off till flygplatsen! På återseende Umeå! 


Bra kväll.

Skrivet:    ·  Allmänt
Denna värme tar kol på mig, trotts öppna fönster vägrar det bli svalt i mitt rum, lycka till att sova Sara! Men men bara sommar en gång om året så tycker faktiskt inte att jag får klaga såhär! Snart äre fan 2 meter snö utanför fönstret..
Så här på kvällskvisten tog jag och mammsen oss ner till havet för ett dopp, vilket jag uppskattade en aning! Och jag som brukar vara badkruka, vad hände liksom? Sedan dess har jag umgåtts med Isak i princip hela kvällen. Nu tänker jag kika lite serier och sussa en stund! Godnatt babes! 


Sex tape.

Skrivet:    ·  Allmänt
Rullade precis in på uppfarten. Kvällen spenderade jag tillsammans med Julia och biodejt, där de bjöds på filmen sex tape. Ont i magen efter allt godis och skrattande! Så min kväll får helt enkelt 10/10 toasts! Nu tänker jag däcka i sängen, godnatt babes! 


10 saker om mig.

Skrivet:    ·  Allmänt
1. Som liten satt jag aldrig stilldansade, åkte skidor, spelade handboll och fotboll på tävlingsnivå samtidigt. 
2. Kan inte bädda min säng med omatchande sängkläder, då får jag ångest.
3. Känner mig oftast väldigt obekväm när jag pratar med någon i telefon. 
4. Har galet mycket hypokondri och inbillar mig alltid de värsta så som cancer eller liknande om jag är sjuk. hah!
5. Kan sola dag ut och dag in men mitt ansikte vägrar få samma nyans som resten av kroppen,blekfejjan här!
6. Gick ut högstadiet med 270p, lägsta intagningen på sam var 150, snacka om slöseri på ambition Sara!
7. My one and only parfym är Ralph lauren 2.
8. Glömmer jag att ta på deo på morgonen får jag sjuk ångest och inbillar mig att alla tycker jag luktar illa..
9. Har en ''bucketlist'' som sakta men säkert börjas bock av!
10. Dubbel kollar alltid att jag låst dörren, slutar oftast med att jag står och rycker i dörren för att vara 100 på att den är låst. '
 
Godnatt babe,♥

Show alá Sara.

Skrivet:    ·  Allmänt
Okej, här ligger jag dyngsvettig i solstolen trotts att jag hatar att sola? 

Men men tar lugnet före stormen och tar tillvara på soltimmarna innan de är to late. Ändå något av de bästa som finns, när man pluggar in hörlurarna och kopplar bort omvärlden. Och ni som redan känner mig vet att jag alltid sjunger oavsett tid på dygnet och oavsett vilka människor jag har runt omkring mig. Brukar få mig en armbåge i sidan av bror min när vi är på stan eller liknande. Hah han uppskattar då verkligen inte min icke-existerande sångtalang! Tur för grannarna att dom inte är hemma för nu jäklar har Sara show! 


  

Tänker för mycket.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej bloggen, nu är det en semesterfirare Sara som skriver! Firade med middag på allstar tillsammans med bästa mamma och pappa. 

Satt och funderade här om dagen, och kom fram till att jag har tröttnat på ALLT. Trött på Robban, trött på att aldrig få krama min pojkvän när jag vill, trött på samma enformiga vardag, trött på att träna. Inget känns lika roligt längre och vet inte vad problemet är. Sen inser jah att jag är fast här ett år till, får nästan en tår i ögat. Ännu ett år med skolan som jag är döless trotts att jag har sommarlov. Vad är mitt problem lixom?  Psykolog söker typ. 
Jag har så sjukt mycket som jag vill göra men känner mig så himla låst och otillräcklig. Kan någon förklara för mig varför jag bara kan fokusera på de negativa? 


Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design