Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

November i ett nötskal.

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknade till regn och rusk denna trista måndag morgon. Så sjukt höst deprimerad, ingenting känns roligt för tillfället. Och allt är så otroligt segt. Men efter en jobbig dag drog jag mig till gymmet för att göra av med lite obefintlig energi och aggressioner, vilket i sig var väldigt skönt ändå. Men nu sitter jag här helt utslagen och trött. Energinivån nu förtiden är ganska så låg vilket både märks och känns. Har nu suttit med läxhögen sedan jag kom hem och ska strax försöka släppa denna för att få mig lite välbehövlig sömn. Hoppas ni överlever denna trista november vecka, kram! 


En väldigt god morgon.

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon! Kan väl börja med att påpeka att gårdagen var extrem lång och jobbig, men dock extremt rolig. Hade första ''riktiga'' dagen på jobbet som seda slutade slumrandes som en bebis i sängen. Sovit som en gudinna efter en hektisk dag. Men nu är det ny dag och nya utmaningar, passa på och ta det extremt lugnt nu då även denna kväll bjuder på jobb. Hoppas ni alla får en super skön helg!
Oldie but goldie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dunder lunch.

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj mina kära vänner, long time no see. Har tyvärr ingenting att skylla min ickeexisterande bloggning på, endast latheten som satt stopp för uppdateringen. Men nu kände jag att jag ville kika in och säga hej!
 
Veckan har i allafall flytit på bra, knappt spenderat någon tid alls i skolan eftersom vi har utvecklingssamtal hela veckan. Ska dock inte klaga för har haft sjukt mycket tid till övers. Sitter just nu på skolan och väntar på bättre tider, strax bege mig emot stan med sofia för att käcka någon dunder lunch och mentalt förbereda mig för mitt utvecklingssamtal. Så tillsvidare så får ni la ha en dunder skön torsdag! 
 

Glada besked.

Skrivet:    ·  Allmänt
Kort dag i dag vilket var otroligt skönt. Komma hem och avverka allt plugg innan middagen så har haft resten utav kvällen fri! Som plus i kanten på denna dag var att jag fick ett väldigt trevligt samtal tidigare idag. Nu kan jag glatt säga att jag gått och blivit med jobb. Mitt alldeles egna första riktiga jobb. Känslan är obeskrivlig. Trotts att de endast är varannan helg och vissa vardagar och kanske ingen lön av världsklass så känns det helt jävla perfekt! Lite extra klirr i kassan utan att de ska gå ut över mina studier. Kunde inte vara gladare!



Okej att gråta?

Skrivet:    ·  Allmänt
Ni vet såna där dagar när man bara inte pallar. Dagar då allt bara är sådär extremt jävla jobbigt att man skulle kunna ligga ner och gråta i flera timmar?  Typ så jag känner just nu, det är tufft och fett irriterande. Jag är en människa som bokstavligt talat suger på att visa känslor, i allafall svårt att visa om jag har det jobbigt eller är ledsen. Har alltid ett gött leende på läpparna för att dölja det. Ska man verkligen behöva vara rädd för att gråta? Blir så irriterad på mig själv, vafan jag är människa och människor gråter så varför inte göra de då? När jag väl gråter så skäms jag, blir så arg på mig själv.. Tröstar mig med att kolla på dessertmästarna. 


Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design