Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Grädde på moset.

Skrivet:    ·  Allmänt
Okej, detta mina vänner har vart en extremt bra dag. Varit extremt glad hela dagen och sen komma hem och veta att man faktiskt inte behöver komma tillbaka till skolan på måndag, hur underbart? Lovet kommer som alltid väldigt lägligt! Denna kväll har jag kikat lite på tv och spelat GTA i min ensamhet, helt okej ändå. Och som grädde på moset så har jag köpt yran biljetter! Redan taggad till tusen och vill bara att det ska bli sommar nu nu nu! Men just nu ser jag mest fram emot att dejta min säng med lite sällskap av serier! 


Ögon godis.

Skrivet:    ·  Allmänt
 
number shirt
 
by sarahellstrom 

Idag är en bra dag.

Skrivet:    ·  Allmänt
I know This shit might sound crazy..men lördag, jag älskar dig. Om en liten stund ska jag ta och pallra mig ner till busstationen och bege mig mot Skellefteå, känns verkligen som man far på helt fel håll..jaja jag är i goda händer så får hoppas jag inte springer bort och går vilse, hah! 
Hunnit vara på marknad i burträsk också, äre otippat att man kommer hem med massa godis eller..? 
Jaja, ni får ha en kung lördag gott folk!



Jason.

Skrivet:    ·  I mina lurar
Han är för jäkla bra för att vara sann, hade nästa glömt bort hur bra han är..damn asså. 


Ett halvt år.

Skrivet:    ·  Allmänt
Insåg att det idag är exakt 6 månader sedan jag och Edward blev tillsammans. Helt sjukt vad tiden har gått fort. Ett halvt år med världens finaste kille, kan ju inte bli bättre! I ett halvt år har vi klarat avståndet och jag är fortfarande upp över öronen förälskad och aldrig har jag kännt mig så älskad som jag gör nu.Känner mig så lyckligt lottad över att han är min. 
Älskar honom något enormt. 


Core.

Skrivet:    ·  träning
Eftersom jag inte hunnit gymma något i veckan så bestämde jag mig för att köra ett core pass direkt efter skolan. Tycker det är otroligt roligt med pass, de känns som att de ger så mycket mer! Men eftersom jag är halt så är core ett av de få passen jag faktiskt kan köra utan att få ont, så det är tur att det är roligt i allafall. Kändes bra i mage och lår efteråt måste jag säga! Nu ska jag ta och slänga i mig lite mat innan jag tar mig en runda i duschen. 


Stressad.

Skrivet:    ·  Allmänt
Trotts att jag började min dag med att försova mig riktigt rejält ,så hann jag just så pass med bussen. Provet gick bättre än jag trodde vilket gjorde dagen snäppet bättre. Försökt skriva svenska sedan jag kom hem och har precis skickat in den, så skönt att få stryka ännu en grej från listan. Eftersom jah försov mig så hann jag inte packa gym kläderna så inget gym i dag tyvärr..får ta igen de i morgon helt enkelt! 
Nu tänker jag lägga mig i soffan och andas, blir alltid aå galet stressad ifall jag försover mig så denna dag kan man säga att jag gått på högvarv!
Bjussar på en gammbild. 


22.04

Skrivet:    ·  Allmänt
Känns nådigt ensamt att gå och lägga sig i en tom säng. Ingen som håller om mig tills jag somnar..så tomt.. Upp och iväg till skolan för att göra bort spanska prov imorgon då, inte alls avundsjuk på Edward som har sportlov.. Men jag ska väl inte klaga, snart min tur med lite lov! Så de ser ju lite ljust ut i denna dystra pluggtunnel ändå! 
Näe nu ska jag bege mig emot drömmarnas värld, godnatt allesammans! 



Glad alla hjärtansdag!

Skrivet:    ·  Allmänt


Äntligen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen börjar denna torsdag lida mot sitt slut. Hade en riktigt skön dag med endast en lektion och ett prov. Gick sedan på utbildningsmässa och började spåna lite på framtiden för att sedan dra och klara personbästa på gymmet! Rätt bra dag måste jag säga! Och kan knappt bärga mig tills mannen min kommer i morgon, som jag saknar honom..så för en gångs skull slipper man spendera alla hjärtansdag ensam!
Med de säger jag godnatt för mig. 



En stor fet kram.

Skrivet:    ·  Allmänt
Insett att mitt bloggande bokstavligt talat suger. Men det får ni tappra läsara som faktiskt besöker min blogg trotts att jag inte uppdaterar en stor fet kram för. 
 
Förövrigt så skrev jag svenska prov idag,och säger bara de, garvade bara jag fick se de första frågorna. Så ja,de kanske förklarar lite varför jag precis suttit och tryckt i mig ett halvt paket oreo kakor.Bra där Sara. Nej nu ska jag inte vara den negativa sara som jag brukar vara här på bloggen. Nu fokuserar vi på de som faktiskt levererar. Direkt efter skolan drog jag på gymmet med goaste Isabella. Tycker verkligen att vi leverarar som fan på gymmet så därför förtjänade jag dom där kakorna. 
bildbrist nanting.
 

Partylurar och blekt hår.

Skrivet:    ·  Allmänt
Freedag och detta har varit en bra dag, för chill i skolan och ett A som rullade in sådär helt från ingenstans, tackar å bockar. Lite Kina mat med bästa Sofia till lunch och mitt hjärta kommer om endast en vecka! Nästan för bra för att vara sant! Men jag är otroligt sliten och hade dessvärre stora problem med att hålla mig vaken på sista lektionen, men jag klarade de utan att somna! Så poäng till mig! 

Blekte äntligen mina lite för orangea toppar igår, så nu är det äntligen lite mer åt de blonda hållet! Så nöjd! 
Nu taggar partypinglan Sara att krypa ner i soffan och typ sova, hah. 

Party med mina partyhörlurar, kvällen räddad. 


PH.

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter spänt och kollar på PH..börjar gråta om Jeppe vinner..han är verkligen inte värd det, äcklig liten räka är vad han är.Så håller verkligen tummen att han inte vinner. Är förövrigt ledig i morgon, så himla skönt. Ska verkligen passa på att  sova ut ordentligt! 


Ont i lillkroppen.

Skrivet:    ·  Allmänt, träning
Tisdag och Sara har sovmorgon i morgon. Tack å bock. Eller kanske att man ids upp och träna i stället. Ja frågan är ju..med tanken på hur ont jag har i min lilla kropp så äre tvekis asså. Har sjukaste träningsvärken men åh så jag njuter! 
Annas då? Jo denna tisdag har varit riktigt chill så jag ska verkligen inte klaga! Borde kanske gjort mer läxa men som vanligt så skjuter jag upp det, dumt  nog. Nu tänker jag ta mig lite fika och mysa ner mig i soffan! 

Såhär kände jag och Isabella efter dagens grymma pass!


Jag är ett måndags barn.

Skrivet:    ·  Allmänt
Ett tag sedan sist, men tiden har inte varit på min sida kan jag lova. Men nu är det nu vecka och nya tag. Kaos mycket i skolan just nu och hjärnan går på hårdvarv men jag är faktiskt mot all förmodan glad ändå! Detta har varit en bra dag. Avslutades som vanligt på gymmet men för ovanlighetens skull så hade jag Emma med mig, vi passade på att bränna vårt magfett under ett core pass. Så nu är jag och min mage redo för veckans utmaningar! 
Bjussar på ett måndags smile.


Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design