Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Inga stenar kvar.

Skrivet:    ·  Allmänt
Ännu en dag närmare lov, och stenarna på mina axlar faller av en efter en. Så bra känsla i hela kroppen. Suttit och gjort bort de absolut sista plugget inför lovet och nu är jag redo för ledighet. Resten utav kvällen har jag ett fullspäckat schema framför tv:n, så lämnar inte soffan på ett bra tag. Puss på er fina läsare, och kämpa på in under sista nu! 


Jobb helg.

Skrivet:    ·  Allmänt
Här sitter en färdigkörd Sara och skriver. Jobbat två 10 timmarspass denna helg med en förbannad förkylning i kroppen. Så att säga att jag är  helt slutkörd kan jag tycka är lite utav en underdrift. Jobbat nattklubb båda dagarna, vilket i sig är hur kul som helst, men att  komma hem kl 4 på natten är inte riktigt lika roligt. Men nu har jag fått helg och har tagit tillvara på den genom att sova och plugga, något som verkligen måste göras. Men det gör mig faktiskt inte så mycket för om en vecka är jag i stockholm igen! 
 
För övrigt så var jag till sjukgymnasten i fredags och fick äntligen göra mina knätester som jag väntat på att få göra i mer än ett halvår. Så nu väntar jag bara på  att få träffa min läkare på fredag och förhoppningsvis komma fram till vad vi ska göra. Woohoo saker går faktiskt sakta men säkert framåt. 
 
Nu ska denna tjej sätta sig ned och slå  in lite julklappar  och bara njuta av att det snart är jul och jullov!
tb bara för att Edward var så munter. 
 
 
 
 

Världshelg.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej bloggen! Hoppas att allt är tipptopp med er och att allt rullar på. Med mig är det i allafall helt okej bra. Haft en väldigt väldigt bra helg i Stockholm med julshopping med mamma, musikal, mys med Edward, 25 års kalas och hårmodellande! Så har haft en mycket händelserik helg vilket jag uppskattar till 100. Fick tillbaka den där livsglädjen som jag saknat de senaste 5 veckorna och Tacka gudarna för att den är tillbaka. Så denna helg får 5/5 toasts!


Roliga saker på G.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhå kompisar! En stressad tjej som skriver. Haft en häktisk helg med massor utav jobb, och började veckan med prov. Så ingen rast och ingen ro just nu. Men på torsdag åker jag till Stockholm för väldigt spännande saker! Sett fram emot detta länge nu så ska bli sick nice att äntligen få dra. Hoppas allt är bra med mina tappra läsare som kikar in här trotts sämst uppdatering. Kram! 



Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design