Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Hej fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Denna fredag blev inte riktigt som jag planerat, blev en tripp in på sjukhuset igen, känns som att jag börjar bli stammis där. Men denna gång gick de fortare än vad de gjorde första gången. Blev akut skickad till röntgen så de gick räser fort när vi väl va där. Konstaterat att de inte är något fel på skelettet, men nu återstår bara frågan ifall de är korsbanden som spökar? min läkare skulle kika på röntgen plåtarna lite extra och höra av sig nästa vecka så håller tummen på de bästa, vill  börja sparka boll igen! 
Men jag är glad ändå jag,de är ju faktiskt fredag idag!♥

feeling good.

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom hem för en liten stund sedan, efter skolan gick jag och gymmade lite lätt med mamma,bokade tid för att få hjälp med rehab övningar, uträttade några ärenden och åt god mat. Känner mig galet sliten så känns skönt att det är fredag i morgon. Morgondagen bjuder på spännande saker, eller inte riktigt va..på schemat står läkarbesök och fredagsmys vilket jag ser galet mkt framemot!
∞ SOFIA'S FITNESS MOTIVATION

Frukost.

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter och avnjuter en riktigt god frukost, bra start på dagen! Snart dags att bege mig mot bussen, det är dagar som denna man verkligen önskar att man hade lägenhet i stan.

You are stronger than you think.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej jag heter Sara och jag har sovmorgon till halv 12 i morgon, jo en aningen skönt kan jag ju säga att de kommer att bli. Första fotbollsträningen gick ju förövrigt åt fanders, blir bara så less när de inte går som jag vill. Att kroppen sätter stopp och hur mycket jag än försöker så går det bara inte, så nu skulle mamma ringa till läkaren och kika om de har någon tid,håller tummen för de. Nu tänker jag gå och lägga mig och sova för evigt, natti!♥
Stronger

Idol mys.

Skrivet:    ·  Allmänt

Ganska skön men allt för lång måndag, känns som att jag har sprungit milen flera gånger om. Lunch blev de på vezzo med girlsen vilket var något bättre än blodpuddingen skolan serverade denna vackra måndag. Nu har jag myst ner mig i soffan framför idol, gosgos måndag med andra ord!

Ny start.

Skrivet:    ·  Allmänt

Inte tränat på över en månad, och kan berätta för er att jag är mer än rastlös. Men samtidigt så är jag extremt rädd, dels för att de ska göra ont och dels för att jag är rädd att knäet ska hoppa ur led igen. Men antar att de som inte dödar de härdar. Hade väl tänkt försöka dra mig tillbaka till fotbollen nu sakta men säkert, och börja med rehab övningar på gymmet. Hoppas bara att mitt knä pallar fotboll, annars blir jag ledsen på riktigt. Får se helt enkelt. Känner mig inte alls speciellt sugen på en sväng till ortopeden igen så jag hoppas de går utan problem. Införskaffade i allafall nya träningskläder idag så nu är jag mer än redo för nya utmaningar!

Hey there little fighter, things will get brighter.

Skrivet:    ·  Allmänt

Go dag, go väder, go vän, livet är ju bara för gött ibland! Och jag kan utan att tveka en sekund berätta för er att jag har världens finaste vän, och jag kan även berätta för er att jag är lycklig som ett as, tror jag måste ta och chilla ner lite för att kunna sova. Och ifall ni missade de...livet är för gött.

Mina nya älsklingar.

Skrivet:    ·  Allmänt

Helg.

Skrivet:    ·  Allmänt
Första  skolveckan är avklarad och i helgen tänker jag bara njuta av att få vara ledig. Känns väl ganska skönt att vara tillbaka om jag ska vara helt ärlig, och de är väl kanske lite för tidigt att redan börja klaga på skolan, eller vad säger ni? Är så trött att det nästan bränner i ögonen och kan berätta för er att min säng ser extremt inbjudande ut.
Så med de säger jag godnatt och hoppas att jag får vakna till en solig lördag i morgon!♥
raggedy wisdom falls from my hand.

Jag har fått paket!

Skrivet:    ·  Allmänt

Ååh mina nya skor hade kommit när jag kom hem från skolan, blev man lite glad eller!? Om jag blev! Super snygga och allt. Dagen har förövrigt varit super chill med bara två lektioner och ena av dom var media produktion vilket är sjuk roligt!

Första dagen.

Skrivet:    ·  Allmänt

Första dagen kan jag nu checka av från listan, skönt att komma igång och ser sjukt mkt framemot alla media lektioner, kan nog bli riktigt bra trots allt. Morgondagen börjar jag med sovmorgon och få lektioner vilket känns som en extremt bra start på första skolveckan.

Godmorgon.

Skrivet:    ·  Allmänt
godmorgon världen. Kliver nu upp och ska tillbringa min sista sommarlovsdag i stan med en efterlängtad jullis. Känns väl lite vemodigt att kliva upp och veta att allvaret börjar i morgon, men men får väl sikta in mig på höstlovet redan nu hah! Nej men trots allt så ska de nog bli lite skönt med rutiner och gym igen. Sånu måste jag pallra mig ur sängen om jag ska ta mig in till stan alls idag! puss!
TEENAGER POST

midnattsloppet 2013

Skrivet:    ·  Allmänt
Har kommit hem och landat i soffan efter en helt underbar vecka, kunde nog inte ha avslutat mitt lov på ett bättre sätt. igår sprang vi midnattsloppet, och ja jag lyckades springa mig i mål på 1 timme och 9 minute, trodde aldrig i hela mitt liv att mitt knä skulle klara de men skam den som ger si, allt går visst bara man vill! Nu ser jag redan framemot nästa år då loppet var helt magiskt roligt, live musik, rök, disco lampor, härlig publik, mycket människor, rena rama folkfesten, vilket måste göras om fast med bättre tid såklart! Ont i ben och knän idag men gud vad roligt jag hade. Nu känns det extremt skönt att vara hemma nu men galet sorgligt att behöva åka ifrån världens bästa. Nu tänker då denna slitna brud däcka till lite serier efter en natt med liiite sömn. Men välkommen hem till norrland igen Sara!
 

Skokloster

Skrivet:    ·  Allmänt

Igår var jag och Edward runt på lite köpcentrum och kikade, inte så shopping sugen så de ända jag fyndade var body butter från body shop, men de kanske kommer fler tillfällen för shopping. Idag åkte vi i allafall till hans pappa i skokloster och stannar nog här ett par dagar! Men tänkte bara säga att jag har det bästa.

Stockholm.

Skrivet:    ·  Allmänt

Har varit kass på att uppdatera senaste dagarna men jag lever! Hämtade som sagt Edward på flyget i fredags så i lördags var vi på bio och kikade på säkert världens bästa film, monsters university och bara hade de allmänt mys, nu har jag snart packat färdigt väskan och vi ska strax dra oss mot flygplatsen och Stockholm. Bor hos Edward troligtvis till på lördag då de är dags att springa/gå midnattsloppet. Ska försöka uppdatera lite bättre nu de kommande dagarna men lovar inget!
På återseende!

Nu kan du få mig så lätt.

Skrivet:    ·  Allmänt

Hellu bloggis! Precis ätit världens godaste hamburgare och packat lite inför kvällens bravader så nu väntar jag bara på lilljullan. Vi hade tänkt pallra oss iväg till bygdeå för lite nya äventyr, så de blir super mys och för ovanlighetens skull så kommer jag hem ikväll igen! I morgon blir det upp tidigt och iväg till flygplatsen för att hämta Edward. Så nu ska jag bara ner och byta om sedan är jag klar! Ha en bra kväll gott folk!

live it up.

Skrivet:    ·  Allmänt
 
street style
 
street style by sarahellstrom featuring a gold necklace

Nolia

Skrivet:    ·  Allmänt

Hela dagen har jag vandrat runt inne på nolia, ni anar inte hur ont jag har i mina fötter och knän, hah och seriöst de va mat ÖVERALLT! Men de va väl trevligt ändå, de ända jag hittade var två mobilskal så de fick jag nöja mig med!
Nu blir det soffmys resten av kvällen!

Känn ingen sorg.

Skrivet:    ·  Allmänt

Snart drar jag in till staden för bio mys med Emma,inte träffat henne på ett bra tag så de är på tiden måste jag säga!
Och hej vädret äger!

Goväder

Skrivet:    ·  Allmänt

Tjenare bloggis! Ligger ute på altanen och grillas, det är ju faktiskt helt galet väder idag! Me gusta! Annars då? Jo det är helt okej med mig de går som de går med knäet men de går i allafall åt rätt håll, känns väl lite surt att jag förmodligen inte kommer kunna springa midnattsloppet utan kommer måsta gå de..inte precis vad jag hade planerat men de får väl gå, får komma igen nästan år i stället! Och som pricken över i:et så har jag tid hos tandläkaren 20 i 3 så de är inte lönt att hitta på någonting heller..så får väl ligga här tills jag är välsteekt haha, hoppas ni får en grym dag!

Hemma bäst!

Skrivet:    ·  Allmänt

Klev upp halv fem i morse (svensk tid) och vi drog oss mot båten, är hemma nu efter ett par sköna dagar så långt ifrån civilisation man kan komma typ, hah nej men de är skönt att vara hemma..hade jag stannat fler dagar hade myggen garanterat ätit upp lilla jag..så jag och mina kryckor har varit och gosat med mumin trollen, tycker ni borde pröva de!
Trött som en liten bebis så funderar på att slå på en film och sova lite för de är ju trots allt en dag i morgon oxå!

Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design