Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

det tog så lång tid att bli ung.

Skrivet:    ·  Allmänt
Tog mig en rejäl sovmorgon i morse, och vaknade runt halv 2 hah men med tanke på hur lite jag sovit dom senaste dagarna så kanske de inte var så konstigt. Har i allafall inte gjort så mycket idag, fick sällskap av julia vilket jag uppskattade, fast vet väl inte riktigt om hon uppskattade att jag satt i soffan iklädd VÄRLDENS fulaste kläder när hon kom, men de får hon leva med! Nu sitter jag och min bror och har vacker allsong, hah måste passa oss så att vi inte spräcker någon ruta eller så..
 
 
 

Stadsfesten.

Skrivet:    ·  Allmänt

Gårdagen levererade verkligen, helt galet vad grym dagen blev och allt tack vare Håkan, rebecca&fiona och mina galet grymma vänner! Är på så himla bra humör trots att man sovit typ fem timmar i natt men de va SÅÅÅÅÅ värt de! Underbart!

Håkan Hellström

Skrivet:    ·  videor

she's not me.

Skrivet:    ·  Allmänt
Mot all förmodan så lever jag. Sliten trots att jag inte gjort någonting alls idag, men känner att jag är på bättringsvägen och de tackar jag för då morgondagen bjuder på stadsfest och HÅKAN!♥ är taggad till tusen vill jag lova. Fler som ska på stadsfesten?
Resten av familjen drog till Piteå tidigare idag så jag kommer vara helt ensam hela helgen, och ja de kommer bli skönt, dansa naken hela dagen ni vet! nej men skämt och sido så njuter jag verkligen, fast lite för tyst är de kanske om jag ska vara ärlig. Tänker avsluta denna dag på bästa möjliga sett, en massa serie kikande, så med de säger jag godnatt♥
 
what makes you different, makes you beautifulFreedom :) | via Tumblr
Always ♥ | via Tumblr
 

bad day.

Skrivet:    ·  Allmänt

Varmt, ljust, ont överallt och jag kan verkligen inte sova. Så snälla du som kör runt och tror du är cool när du sladdar med bilen.. lägg ner. Tack på förhand!

Dålig, sämre, sämst.

Skrivet:    ·  Allmänt
Varknade värre än igår, mår skit. Tar mig en ipren och går och lägger mig igen..Godnatt♥
 

Avicii

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh jag tror jag avlider. Har dragit på mig en fet jävla förkylning helt pang boom, grattis säger jag ju bara..
Men annars så äre bara bra, bror förlorade matchen men jag fick mitt gofika jag väntat på, en stor glass med krossad kladdkaka på café göteborg, så ska väl inte klaga jag inte! 
Nu ska jag lägga mig och kolla serier och hoppas på att förkylningen hinner lägga sig lite inför matchen i morgon..♥
 

med blommor i håret.

Skrivet:    ·  Allmänt
Började min dag på bästa möjliga sätt, en löptur på 4km i de fina vädret. har precis duschat och klätt på mig och sitter nu på altanen och käkar melon, helt ok om ni frågar mig! 
Dagen kommer bjuda på en tripp till stan igen, hah va där igår och köpte nya luktfria benskydd, och ja de va väl på tiden att jag pensionerade mina gamla! Men madre skulle in idag och jag har inget bättre för mig så följer med och hoppas hon bjuder på gofika,heh!
Så ni får ha en bra dag allesammans!♥

Min midsommar.

Skrivet:    ·  Allmänt

Next up.

Skrivet:    ·  Allmänt
Precis tagit mig ett långt bad efter en träning i blötgräset. Sitter just nu och letar efter goda sommardrinkar att bjuda på och för er som har förträngt det så är det faktiskt midsommar i morgon. Midsommar är väl egentligen inget speciellt så där men jag kommer fira mig midsommar med några vänner med grillning och annat mys.
så som sagt drinkar, har ni nå tips så släng gärna iväg en kommentar!♥
∞♥
Music is my language
Checkmate. ✔ | via Tumblr
 
 

Härliga dagar.

Skrivet:    ·  Allmänt
Sista dagen av fotbollsskolan avklarad, fått massor av kramar och till och med blommor av mina söta barn så antar att de betyder något bra? Var in till stan en snabbis och lämnade tillbaka en sak som jag fick i present och sånt och nu känner jag verkligen hur de bränner i ögonen, galet trött är vad jag är!
Så här har ni en tjej som tänker ta sig en rejäl sovmorgon i morgon!.. ♡ Keep your head up, keep your heart strong.

2013-06-17

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagen har spenderats på fotbollsplanen med en massa härliga barn, fotbollsskola för hela slanten nu de kommande dagarna och trots regn,åska och blixtar så måste jag säga att oj så roligt! 
Nu sitter jag här i min ensamhet och har precis kollat klart på säsong 2 av vampire diaries, asdfkh så spännande och oj vad jag är trött..lägger jag huvudet på kudden nu är jag ganska så säker på att jag kommer slockna så det ska vi undvika! 
bror har match ikväll så om vädret tillåter så tänkte jag nog fara och kika på den!
men nu ett sista vampyr avsnitt innan maten!♥
Tumblr

Vampyrer.

Skrivet:    ·  Allmänt
kryper ner i sängen och kollar på mina älskade vampyrer nu en stund innan det är dags att knoppa.
Så godnatt på er!♥
 

New!

Skrivet:    ·  Allmänt
Blivit lite less på min gamla design och hittade denna goding, så tänkte varför inte lixom? 
Egen header och sånt orkar jag inte lägga ner energi på så får ha denna tills vidare men de får duga, dyker väl upp ny header så småningom.
 
 

Kom i allafall ganska nyss hem ifrån sikeå där det tydligen var marknad, så vi gick runt där ett tag och kikade innan vi drog oss hemmåt, så nu sitter jag och väntar på bättre tider eller något i den stilen. Blir tokig av de här vädret, de är typ varmt men inte soligt så de är ändå inge roligt att vara ute..men nog lär jag hitta något att göra allt!
life | Tumblr
 

Sommarlov.

Skrivet:    ·  Allmänt

Att se studenter springa runt, skrika och vara sjukt glada gör att man knappt kan bärga sig tills de är ens egen tur! Men två år kvar och de är man väl glad för?

Jag tänker då börja mitt sommarlov med att rensa ogräs, visst låter de ganska roligt? Hah fast näe, men har man inget bättre för sig så varför inte.

Jun. 11, 2013

Skrivet:    ·  Allmänt

Jag får sommarlov i morgon och känslan är mer än obeskrivlig.

Godmorgon!

Skrivet:    ·  

Godmorgon allesammans! Sitter med frukost på sängen och kollar på vampire diaries och njuter min lediga dag!

Game day.

Skrivet:    ·  Allmänt
precis packat ner allt och ska strax bege mig mot match, och här har ni en tjej som är taggad på att springa!
hah vet inte ens vilka vi möter, känner att jag har ganska så bra koll ändå!
önska mig lycka till!♥

Lycklig.

Skrivet:    ·  

Åh jag har verkligen världens finaste vänner som kommer och överraskar mig med tårta,blommor och paket, tror ni man blir lite sådär lagomt glad eller!?
Helt underbara är vad dom är och dom förtjänst verkligen allt guld som finns att få tag på här i världen!
Så pussar till er!

17 år i staden!

Skrivet:    ·  Allmänt
hejhå vad åren går snabbt, snart myndig och allt!
Så nu ska jag passa på att njuta av min dag!♥

Hurtbulle.

Skrivet:    ·  

Städat,bakat och tränat, känner mig ganska så duktig! Blev en löprunda så här på kvällskvisten på 4km så nu tänker jag ta mig ett välförtjänt bad, ansiktsmask och måla naglarna mys kväll med andra ord!

Så glad att jag spricker.

Skrivet:    ·  

Borta bra men hemma bäst? Ja jag vettefan om de stämmer. Haft de riktigt bra i Stockholm och skulle mer än gärna stannat ett tag till om jag fått bestämma men nu fick jag ju inte de, så nu har jag äntligen hittat tillbaka till min säng efter 9timmar i bilen och rumpont på de!
Men förhoppningsvis så landar jag snart i Stockholm igen!
Känns lite som att komma tillbaka till verkligheten vilket är lite både och, snart 17 och snart sommarlov helt galet om ni frågar mig!
Men nu ska denna lyckliga brud ta och packa upp och kika på film, så jag hoppas allt är lika gött med er som de är med mig!

Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design