Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

En bit på vägen.

Skrivet:    ·  Allmänt
Tjenare gott folk! 
Min grabb pallarde sig hit igår så vi var och hämtade honom på flyget, som jag saknat honom alltså, galet! Men nu är han här, så nu kan jag  verkligen inte klaga.
 
vi har precis kommit hem från staden och sjukhuset. Fick min röntgentid i förrgår så nu är röntgen gjord. Känns oerhört skönt att de äntligen händer lite grejer, trots allt ett bra tag sedan jag skadade mig nu..Nu gäller det bara att vänta på svaren och hålla tummen på det bästa!
Så nu vet ni i allafall att jag lever och har det bättre än bra!♥
</3

förkärlek till kläder.

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Boy london
 
Lekte ihop ett litet collage, blir sååå sugen på att införskaffa lite nytt till garderoben...Men har lovat mig själv att inte shoppa onödiga grejer den här månader..tur att de snart är november, hah!
hela studiebidraget lär  ju ryka på dirren,sån är jag..

 

Hur glad!?

Skrivet:    ·  Allmänt
Insåg precis att jag faktiskt har lov och att jag får sova precis hur länge jag vill! Så ingen söndags ångest här inte! 

Barerna jag gjorde blev helt ok, lite kladdiga men faktiskt godare än jag trodde, så tummen upp för de. Förutom att baka så har jag faktiskt hunnit att städa, så nu skiner rummet som aldrig förr!  








Nytt på bloggen.

Skrivet:    ·  Allmänt
Otroligt less på bloggen så tänkte att de kanske skulle bli lite roligare ifall jag uppdaterade utseendet en aning. Så vi får väl se hur det går nu då. Enkel Design och header med ikon knappar längst upp där ni kan hitta min tumblr, instagram och facebook genom att klicka på länkarna.
 
Så nu ska jag pallra mig upp ur soffan och ta tag i mitt rum som ser ut som ett bombnedslag..hah som vanligt!
Sen hade jag även tänkt att hinna med att leka lite i köket och göra egna proteinbars, får se hur goda eller äckliga för den delen, de blir!

ha en fortsatt grym söndag guys!♥
(1) Tumblr
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Träna,Träna, Träna.

Skrivet:    ·  Allmänt
som rubriken lyder så är de vad jag har gjort i dag. Ett tufft pass på gymmet och sedan hem och simma med madre. Helt slut i kroppen så nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på pretty little liars och invänta morgondagens lov, lovely!
dont have sex, because you get pregnant, and die.

Din dag!

Skrivet:    ·  Allmänt
I dag fyller ingen mindre än min bästa pingla år, Så grattis på din dag julia,hoppas du haft en riktig toppen dag!♥♥
 
Händer inte så där super mycket just nu, sliter i skolan och på gymmet. Man hinner som inte så mycket annat nu för tiden känns det som. Kommer hem vid halv 7 och äter middag, sen känns det typ som att man ska gå och lägga sig på dirren. Så så ser mitt liv ut just nu. Men äntligen bara 2 dagar kvar innan denna slitna tjej tar lov och min efterlängtade pojke kommer. Så med de sagt så ska jag nu dyka ner i matteboken,ha en fortsatt grym kväll amigos!
Jag och fina jullis får stå för dagens bilder.
 
 

it goes like this.

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh den här dagen har verkligen varit mega lång känns det som..så himla trött, vet typ inte vart jag ska ta vägen. Men kämpade i väg på gymmet efter skolan så i morgon väntas nog en nådig träningsvärk, lovely. Annars så flyter allt på som vanligt, de enda som triggar mig just nu är tanken av vi får lov på fredag. 
Nej men för att orkar med veckans jobbigaste dag i morgon så blir det garanterat en tidig kväll för lilla sara. Nästan så att jag förtjänar de.
 

Hör hela huset sova tungt.

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter en helg med en massa gofika så har jag, sara hellström bestämt mig för att sätta stopp för överkonsumtionen av socker från min sida. Och den här gången ska jag klara de.Inget godis, inget gofika, inget onödigt socker med andra ord. Endast på lördagar vet att jag misslyckats med detta förut men nu jäklar, hah hoppas ni håller tummarna för mig. 
 
men vad har jag gjort idag då? inte alls mycket, kört lite bil, varit på loppis?, lekt med photoshop, och näst på listan står bada och solsidan!
 
 
 
 

Din dag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Vill börja de här inlägget med att skriva grattis till min otroligt fina mamma som fyller år en dag som denna, världens bästa! 

Har inte gjort så mkt dig, bakade lite i morse, ätit tårta och go fika, träffat Julia och ätit en dundergod middag. Så ja man kan väl säga som så att jag har haft en bra lördag. Nu siktar jag in mig på en kväll i soffan, då min träningsvärk från gårdagens gym tar kol på mig..


Back on track.

Skrivet:    ·  Allmänt
Inte mått sådär superbra i veckan, så där av mitt kassa bloggande. Men nu är jag back on track efter två dagar hemma i sängen. Känns ärligt talat sjukt najs att det är fredag i morgon trots att det känns som måndag. Så ja så mycket har väl inte hänt för mig i veckan, rättare sagt sjukt lite. Men man ska väl ha sådanna veckor med?
Och om nästan exakt en vecka så går vi på lov, hur gött är inte de? fan 5/5 smulrton!
Med humöret på topp så har jag precis slängt in kolakakor i ugnen för att peppa min bror en aning i hans pluggande,lite söt som syster är man väl någon gång ibland sådär. 

men men tar tag i bloggandet från och med nu så med de säger jag Adios amigos!♥
Love By Matilda -

10/10

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade en riktigt grym gårkväll med dom allra bästa. Kunde nog inte vart bättre, känner mig dock lite sliten och sjukt trött efter rätt så lite sömn så ska sikta in mig på en tidig kväll ikväll! 
Hoppas att eran helg har varit lika bra som min!


Dagens goda gärning.

Skrivet:    ·  Allmänt
jag och julia fick leka änglar för en timme denna fina torsdag, då vi offrade ena sätet på bussen åt en äldre dam. Själv fick jag sitta och mysa i julias knä hela vägen hem. Tur tanten belv glad i allafall. Känns ju lite små härligt att man kan förgylla någons dag på de sättet. 
 
Bara veckans bästa dag kvar nu innan jag tar välbehövlig helg, som vanligt dådå. Ser galet mycket framemot helgen som kommer att bjuda på en hel del trevligheter som ni får höra mer om senare, för nu ska jag ta och samla ihop mig själv, lägga tankarna på hyllan och krypa ner i sängen. 
Så med de säger jag godnatt för mig♥
 
 
 
 
 

plugg kväll med Maggio.

Skrivet:    ·  Allmänt
 Sitter med Maggio i lurarna och pluggar. Älskar verkligen hennes nya album.♥ 
 

Gymdejt.

Skrivet:    ·  Allmänt
avslutade denna tisdag  med en gymdejt med emma, mycket skönt vill jag lova. Nu sitter jag och kikar på jackor..finns såå mkt fint och jag med min beslutsångest. Att shoppa med mig är inte alls de lättaste, står i provrummen typ en timme för att sedan ta en timme till på mig för att bestämma om jag ska köpa eller inte. Hah hoppas verkligen inte att jag är ensam om detta..?
Lite sista plugg nu innan jag tar ledigt för idag och myser ner mig i soffan med en Ben and jerry som jag lyckligtvis hittade i frysen! 
ha en fortsatt bra kväll mina vänner!
 
Funny and Relatable!

no shit.

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter här lite halvförbannad med huvudvärk och försöker plugga. Går inte alls så bra om ni trodde de..Pissless och att jag har prov i morgon gör väl inte direkt saken bättre.Så ja pissless är nog de rätta ordvalet en måndagkväll som denna. Men som den fighter man är så är de bara att bita i de sura äpplet,ta tjuren vid hornen och kriga.
 
Vill ni veta en sak som jag verkigen stör mig nå otroligt på? jo, människor som alltid förväntar sig att man ska vara glad och le, jag menar vilken normal människa ler och är glad konstant? och att dessa människor som nu förväntar sig detta slänger ur sig spydiga kommentarer om att man visst har en dålig dag. Jag menar noo shiit sherlock som om att jag inte vet vilket humör jag är på?
Tumblr

fina bilder.

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj gott folk, den vanliga söndagsångesten börjar smyga sig på, hade egentligen planerat att plugga spanska idag då jag har prov på tisdag..Men icket! Drog ner till havet med julia och fotade henne till min fotobok. Blev riktigt fina bilder måste jag säga, så detta kommer bli kung!
Så har suttit och pillat i photoshop typ hela dagen, hah man blir verkligen fast när man väl börjat. Hade väl tänkt att jag sku försöka slita mig från datorn och göra någonting vettigt med de somär kvar  av denna söndag. 
bjuder på en av alla snygga bilder från dagen.
 

kanelbullens dag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Nyss ätit världens fetaste kanelbulle och den va verkligen inte lugn kan jag lova, rosa och allt! Men de tycker jag att man kan unna sig en fin fredag som denna. Min kväll har jag förövrigt spenderat med mitt älskade photoshop. Måste ju vara typ världens bästa uppfinning, du kan verkigen göra vad som helst i de, rena rama magin ju. Jag hoppas att ni alla har haft en super bra fredag och att ni har käkat massa feta kanelbullar, för de förtjänar ni!♥
 
 

Het choklad.

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter i sängen och dricker varm choklad och kikar på serier. Denna vecka har jag mestadels spenderat på gymmet. Kommit hem sen varje dag så det känns sjukt skönt att det är fredag i morgon. Hoppas verkligen på en lugn helg! 


Godmorgon.

Skrivet:    ·  Allmänt
Har precis vaknat och ligger och kikar på mitt älskade Hannah Montana, hah lätt bästa som finns på morgonen. Så otroligt skönt att vakna och veta att man får ligga kvar en stund till. Tänkte väl snart gå ner och göra frulle och klä på mig och bege mig mot bussen. Men först ska jag njuta. Hoppas ni får en grym dag! 


Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design