Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Rosor.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej kompisar! Fullt upp med livet skulle jag väl vilja säga. Min man kom med en bukett rosor i fredags och har spenderat veckan med honom. Har till och med hunnit med att prov jobbat vilket faktiskt var väldigt roligt så nu får jag vänta och se. Tog ett extremt jobbigt hejdå av min älskling igår och dundrade sedan hem till ett extremt tomt hus. Lyckats dra på mig en jävla förkylning också..så Edward förlåt ifall jag smittat dig!heh. Hoppas ett lov har varit minst lika bra som mitt! 


Halleljuja.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hallo mina vänner! En dag närmare höst lov och hallelujah för de. Sega dagar nu förtiden som verkligen aldrig vill ta slut, men snart vankas en vecka ledigt och ännu ett halleljuja för det! Kom just in efter en aningen lökig löprunda precis som det ska vara med andra ord. 


Tips tack!

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår återförenades jag äntligen med Julia, skönt att få träffa na igen. Long time no see. Denna lördag har jag spenderar på loppis, kanske inte roligaste lördags nöjet men de dug de med. Bakat en massa kakor inför morgondagen och har nu under den senaste timmen suttit med tända ljus och försökt läsa den här ultrakassa boken..har väl kanske läst en tredje del så i morgon har jag det jag gör. Huvva. 

Förövrigt så sitter jag och kikar på halloween kostymer emellan åt. Verkligen sjukt svårt att bestämma mig för vad jag vill va..någon som har något super tips eller vet vad ni ska vara? Alla förslag är välkomna. Puss babes.


Slutkörd.

Skrivet:    ·  Allmänt
Veckan börjar äntligen lida mot sitt slut, skönt då man börjat känna efter för mycket och känner att kroppen är helt slutkörd. Inte haft värst mycket i skolan denna vecka vilket har varit gudomligt skönt, dock skjutit upp de enda jag haft så nu sitter jag med religions uppgiften och boken på 200 sidor som ska va ut läst tills på måndag. Hah ni inser ju kanske vad jag ska göra i kväll och förmodligen också i helgen. Men jag får la skylla mig själv. Kan i allafall skryta med att jag varit extremt duktig med träningen i veckan å de känns så jäkla skönt. Det i samband med allt annat nytt och spännande som är på g så kan jag faktiskt inte klaga! Nu välkommnar jag fredagen med öppna armar.


Vuxenpoäng.

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj kompisar! 
Kan meddela att jag i dag skrapat ihop några extra vuxenpoäng till min lilla samling. Känns lite overkligen nu när jag tänker tillbaka på det, hah. Efter skolan begav jag mig nämligen till mitt livs första anställningsintervju. Känns otroligt skummt att sitta där och faktiskt försöka sälja sig själv. Om jag lyckades sälja mig själv eller inte återstår att se, fingers corssed.
Shine bright like a diamond
 

Färgsprakande helg.

Skrivet:    ·  Allmänt
Denna helg har minst sagt varit färgsprakande, fredagen var verkligen dunder bra med sjukt härliga människor. Upplevelsen kan man verkligen inte heller klaga på, vette fan om jag skulle göra om det igen men det var verkligen en once in a lifetime upplevelse. Så denna helg får verkligen toppbetyg. 

Men nu i morgon är det dags för att börja mitt nya liv. Hah detta är i allafall mina förhoppningar. dags för stenhård träning och nyttig mat för att äntligen komma tillbaka till den välformade kropp jag hade innan min operation. Så nu kör vi kompisar! 


Stress.

Skrivet:    ·  Allmänt
Kickstartade denna dag med en grym sovmorgon. Brummade sedan till skolan för två lektioner. Så min dag har ju varit otroligt skön. Men mindre skönt var det att komma hem och inse att jag har hur mycket plugg som helst att göra ikväll, asså denna ständiga stress is Killing me. Att hantera den har aldrig riktigt varit min kopp te, så nu äre ba ta några djupa andetag och bita i de sura äpplet och hoppas att denna vecka går fort.


Separationsångest.

Skrivet:    ·  Allmänt
I fredags lämnade jag Norrland för en tripp söder ut. En hel helg fylld med hockey, fotboll, massa fika, bio och mys men den absolut bästa. Så trotts den ständiga separationsångesten så tar vi tag i denhär veckan som kommer bestå av endless mycket plugg. Men som plåster på såren så har jag en rejäl sovmorgon i morgon att se fram emot! 


Snorig onsdag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Känns som att jag snart hostat mig ända bort till Kina och att lungorna tillhör en vis agda 85. Men vem har väl dött av en irriterande jävla förkylning lixom? Åkte hem från skolan innan lunch och har väl sovit ända sedan jag jag kom hem, vaknade vid halv 7 när mammsen kom hem så får la se om man får sova nå i natt..
Men för att skriva om något roligt istället så tänkte jag meddela att jag nu har beställt min studentmössa! Kunde dock inte se någon förhandsvisning på hur den kommer se ut så de får väl bli en glad eller tråkig överraskning för den delen! 


Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design