Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

prom.

Skrivet:    ·  Allmänt
Veckan har redan nått sitt slut och nu väntas endast en skön fredag. Själv ska jag jobba i helgen så ingen rast och ingen ro förnst på söndag. Men det gör mig inget. Med kash i åtanken så kommer timmarna på jobbet bara att flyga förbi, hoppas jag i allafall.
 
Kan med spänning berätta att jag precis klickat hem min (förhoppningsvis) blivande balklänning. Såg så fin ut att jag inte kunde vänta längre. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på att den är minst lika fin i verkligheten. Tycker verkligen det är sjukt svårt att hitta sidor som verkar seriösa. Lite smått rädd att man får hem något helt anat än man beställt, heh. Men nu är jag i allafall ute i tid, så blire fel hinner man förhoppningsvis kirra en ny!
Evening out

Tisdag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Tisdag avklarad och jag sitter just nu djupt nedsjunken i soffan efter ett tappert försök till plugg. Men i brist på kreativitet så gav jag tillslut upp. Min helg var iallafall mysig då den spenderades men min bättre hälft, en bättre helg med andra ord. En ny vecka drog igång och jag känner mig lite allmänt efter, ingen ork eller vilja att göra någonting alls faktiskt. Lever på att det är allra sista terminen nu, sen lämnar vi detta och kliver in i ett nytt kapitel. Tacka gudarna för de. Kram.


Senaste tiden.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hallå mina tappra läsare! Länge sedan sist och väldigt mycket som hänt. Men efter en superfin och mysig jul och nyår så har jag nu återgått till rutiner. Tänkte passa på att sammanfatta den senaste tiden med lite bilder, då ett text inlägg skulle blir alldeles för långt. Tänkte väl smått försöka återgå till att blogga då jag äntligen känner lite motivation till detta. Så vi kör på! Hoppas innerligt att allt är superbra med er allihop! Puss


Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design