Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Lördag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hallo bloggen, ligger just nu i sängen med serier och väntar på att karln min ska komma hem från jobbet. Kom ner till Stockholm i söndags och är dags för mig att återvända till Umeå redan i morgon. Tillbaka till verkligheten och en sommar fylld med jobb. Skulle verkligen kunna säga att jag levt i en liten lycko bubbla de senaste två veckorna. fyllt 19, varit på bal, tagit studenten och haft de absolut bästa veckorna någonsin. Därav har bloggen fått lida. Men oj vad jag är lycklig, bara hoppas att detta lyckorus håller i sig även om de kommande veckorna kommer bjuda på allt annat än nöjen. Håller alla mina tummar och tår för det. 
 
Jag kan inte fatta att jag, aldrig mer kommer sätta min fot i dragonskolanskorridorer. Det känns så bra, samtidigt som det känns så himla konstigt. Vad händer till hösten liksom? inte ens jag själv kan svara på den fråga. hah spännande måste jag ändå medge att det är. Måste ändå passa på att tacka alla otroligt fina vänner och klasskamrater för dessa tre åren. Önskar er all lycka till i framtiden. 
 
långt och tradigt inlägg uten bilder, men dom får komma senare. Kram. 
 
 

Prom.

Skrivet:    ·  Allmänt
Balen 2015 är över. Den tillställning som Umeås tjejer planerat i evigheter. Har nog aldrig känt mig så vacker som jag gjorde igår. 






Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design