Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Valborg.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade turen att bara ha en lektion i dag så stannade hemma..nu på morgonen har jag typ städat, hängt tvätt och sånt tråkigt. Om några timmar ska jag åka in till staden och hämta min älskling. Och kvällen bjuder på trevligheter med bästa sällskapet så denna dag kommer att brilljera! 


En bättre måndag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj vänner! En bättre måndag med goväder, tidig dag och knappa två dagar kvar på denna sköna vecka! Kom hem rätt tidigt och har sedan dess städat och kört massa bil. För tillfället sitter och finslipar på min argumenterande text i hopp om att komma fram till nått vettigt. 


Happy.

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj bloggen! Hinner knappt med mig själv för tillfället. Snäppet för mycket att göra och tänka på men jag fightar kan jag lova. Hade i allafall min första körlektion igår, och äntligen min sista teorilektion. Körningen gick bara toppen och att vara klart med teorin är ju bara föör underbart för att vara true! Ska strax dra iväg på min andra körlektion och köra lite rally heh, man kan ju för önska i allafall. Tror det är fickparkering som står på schemat idag, spännande vill jag lova. Annars då? jo men min fina pärla till vän fyller myndig idag! så grattis Sofia!♥
 
nu ska jag skicka in mitt slutprojekt i digitaltskapande och hoppas på ett fint betyg! kursslut i morgon så nu vankas sovmorgon onsdag,torsdag och fredag ända framt till sommarlovet! helt okej faktiskt!
hat så super bra och njut av finvädret mina vänner!♥
Wonderland ✈ | via Tumblr

Slut på de roliga.

Skrivet:    ·  Allmänt
Med underbart väder, jordgubbar och SM guld tackar jag nu för detta lov! Är allt annat än redo för morgondagen. Jag kan iallafall säga att jag haft ett toppen lov och ser galet mycket framemot nästa. Men nu tar jag dessa kommande veckor med storm för snart drar jag till varmare breddgrader! 
Syskonen Hellström är inte redo..


Glad påsk!

Skrivet:    ·  Allmänt
Landade i Umeå igår, hoppade direkt in i bilen och vi begav oss mot Hammarstrand. Har som vanligt haft det bäst med pojken min och saknar honom redan..nu blir det att fira påsken här i Hammarstrand med fina släkten och hålla tummarna på att de feta vädret håller i sig några dagar till! 


No more worries.

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter en tradig vecka har jag nu äntligen fått ta lov. Kan inte säga annat än tack å bock! Hunnit med så mycket i veckan vilket känns skönt. Så har nu gått på lov utan några måsten.
Denna dag har varit så himla bra, började med att göra bort engelska redovisning, god lunch på de och sedan ett samtal om att jag kirrat sommarjobb så no more worries!
 
Just nu håller nu på att packa väskan ,för i morgon åker jag ner till älsklingen. Allt för länge sedan sist! Ska packa färdigt och krypa ner i sängen, ska bli så skönt att få lägga sig utan att behöva oroa sig för någonting! kommer sova som en liten griskulting! Så ska försöka hålla er uppdaterade ifrån huvudstaden! 

 
 
 

Mitt hjärta blöder.

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj bloggis, inte varit mitt bästa jag de senaste dagarna men nu är jag halvt tillbaka! Äter tabletter så det sprutar om det, så är väl ständigt lite små lullig och för att inte glömma dödstrött. Men planerar på att släppa mina kryckisar så snart som möjligt, vill ba slänga dem åt fanders så less jag är. Sitter här och gör rehabövningar samtidigt som jag pluggar, men ärligt så har jag redan tagit lov..helt inställd på ledighet. Så för att komma till det positiva  så är det ju faktiskt inte allt för länge kvar innan lov, kämpa sista dagarna nu bara! 
 
 
 

Svar på tal.

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick en fråga i mitt tidigare inlägg om vad jag gjort, så tänkte svara på de nu en gång för alla så ni ska få slippa höra om de nå mer! 
 

Allt började i slutet av juli förra året, spelade som inlånad till IFK umeå, det var sista matchen och jag hade kanske spelat i 10 minuter innan de small till och jag föll till marken med en smärta utom denna värld! De visade sig att mitt knä hoppat ur led. Och sedan dess har jag aldrig blivit bra, jag har varit till röntgen gång på gång men dom hittade inget fel. Så de senaste året har jag ränt fram och tillbaka till ortopeder hit och sjukgymnaster dit. Främmande människor har klämt och slitit i mig men jag har aldrig blivit bättre. Fått väntat i år och dar på att få komma till magnetröntgen där dom äntligen kunde konstatera vad det var för fel på mig. minisken var tydligen trasig och korsbandet såg skummt ut. Så igår lades jag in för operation, dom har nu gått in med kameror och kikat hur det ser ut, men det var inte alls som dom trott, min minisk hade läkt ihop men istället slipade dom bort broskbildningar som troligtvis gjort att jag haft ont, och sen såklart är mitt korsband tunnare än man trott. Så nu är det bara för mig att återigen vänta och se hur de här blir. Läkarna tror att jag kommer bli bättre, men bra kommer jag aldrig att bli, har jag riktigt otur så blir det även att byta ut de tunna korsbandet innom en snar framtid. 
 
Men nu känner jag bara ''jaha''..ännu mer vänta och se..blir så less på att ständigt höra de! kan dom inte bara fixa mig så att jag blir bra någon gång. Och fotbollen är ju förmodligen bara att glömma så länge jag inte vill ta risken att korsbandet ska gå av..känner mig otroligt kluven. Men bara att gilla läget och göra de bästa utav situationen. Nu är det bara för mig att hålla tummarna på att detta blir bra så att jag förhoppningsvis mot allförmodan kan börja lira boll igen! 
 
kanske ett lite långt svar på en kort fråga, men nu slipper ni fråga igen! ♥
 

Äntligen är det över.

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon folket, har precis utstått en crazy galet jobbig natt, lite sömn, illamående och smärta. Men nu är operationen äntligen över och jag kan i dag känna mig som en normal människa efter all morfin och starka läkemedel! Så nu har det tänds ett litet hopp i mig igen! Dagen spenderar jag i soffan med film, hoppas ni får en fin fredag! 

Svar på fråga!

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick denna fråga tidigare idag,och eftersom jag inte har något bättre för mig så passar jag på att svara på den nu!
 
Svar: Mina puddingar till boyfriendjeans hittade jag på H&M där dom går på 399:-, jag har den minsta storleken vilket är 24/30, sitter som en smäck i midjan och allt!
 
 
 
 
Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design