Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Redo för ledighet.

Skrivet:    ·  Allmänt
Mår som en primaskinka då jag i morgon jobbar min sista dag! Känns samtidigt lite sorgligt då jag haft världens bästa kollegor och grymma veckor trotts jobb. Men nu vankas det semester och ett sista ryck innan skolan, dags för Sara att njuta.


 

Copycat.

Skrivet:    ·  Allmänt
Denna helg har varit fylld med fart och fläckt, inte suttit stilla en minut! Började helgen med en toppenkväll tillsammans med mina sanslöst grymma kollegor! Lördagen ovh de ca dags att fira lina som både fyllt 18 och tagit körkort. Börjar genast ifrågasätta varför i fan jag själv inte dragit ihop något efter jag fyllt år..lätt att vara efterklok. Ikväll tänker jag ta det passivt i soffan, tog en löptur nu innan middagen och har inte slutat svettas..trots att jag duschat, hur sjukt? 
Hoppas er helg har varit minst lika bra som min, puss! 


Utomlands?

Skrivet:    ·  Allmänt
Har tillbringat veckan med massa jobb och massor av badande! Tror aldrig att jah har badat så här mycket på en och samma sommar! Men oj så underbart. Känns som man lever utomlands.


Outfit.

Skrivet:    ·  Allmänt
Döds varmt ute, tror jag håller på att svettas bort. Som en stjärna i kanten på denna dag så är vårt internet dött så får leva med mitt trofasta 3G så länge.. Tänkte i allafall bjuda er på en typisk dagens outfitbild, puss! 


Mini semester.

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj du tomma blogg! Har nu efter en vecka på vift i söder, landat i sängen. Hunnit med allt ifrån Ullared, Liseberg, gå Göteborg till Kolmården och shopping i Sundsvall! Bränt massa pengar med andra ord. Men jag har haft det bra, väldigt bra faktiskt. Så nu väntas bara två veckors jobb och sedan tar jag semester på riktigt. 





På återseende!

Skrivet:    ·  Allmänt
Kan vi annat än älska de stundande vädret? skulle inte tro de alltså.
Nu har jag endast en dag kvar på min andra jobbvecka och sedan vankas det en vecka ledigt innan jag tar tag i de två sista jobbveckorna. Lite ledighet klingar så otroligt fint i mina öron, bara hoppas att vädret håller i sig även nästa vecka.
 
Som planerat så lämnar jag norrland för en vecka i söder, och denna gång drar vi ända ner emot Göteborg och därmed Ullared. hah hur nice? shoppa loss nanting vill jag lova er! Ska bli skönt att få lite miljöomväxling. Drar iallafall efter jobbet i morgon och tanken är väl att vi ska spendera en natt i stockholm. Så kanske blir några pussar på älsklingen innan jag drar vidare!
 
Jag hoppas i allafall att allt är toppen med er och att ni överlever ökenvärmen! På återseende, puss!
Flowers ♡

Finhäng.

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite stadshäng och lite strandhäng såhär efter jobbet! En tripp på sjöbris med Sofia som jag typ inte träffat på 1000 är känns det som, så detta var verkligen på tiden! Hade i allafall en toppenkväll fram tills jag slog på tv:n och ser att Tyskland leker med Brasilien..ja så gåre när man försöker spela utan fina neymar..


Träna mera.

Skrivet:    ·  Allmänt
Den som klagar på vädret idag förtjänar en rejäl käftsmäll. Underbart med sommarvärme. Själv har jag idag tagit tillvara på solen. Avslutade precis med en löprunda med avslutande backintervaller. Skönt avslut på en skön dag. Nu väntas film eller serie mys! 




Helg.

Skrivet:    ·  Allmänt
Gokväll! Har idag jobbat färdigt min första jobbvecka, och har ikväll firat in helgen med spakväll och gomat. Vilket en dag som denna föll mig helt i smaken. Avrundat kvällen med en kvällspromenad i mitt någorlunda vackra Robertsfors. 


Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design