Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Boyfriendjeans.

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndag och jag har glidit runt i mina nya favorit byxor, världs snygga boyfriendjeans fick förgylla min garderob i fredags. Då var denna sköna men ändå jobbiga vecka igång, måtte den gå fort! 

Cupcakes.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hoppas att ni släckt alla lampor nu den senaste timmen och värnat om
Vår moder jord! Själv har jag tänt massa ljus och nu tänker jag avnjuta mina oreo cupcakes som jag bakade tidigare idag! 


Svart&vitt.

Skrivet:    ·  Allmänt
Här mina vänner får ni beskåda snyggaste plånboken ni någonsin kommer att få skåda. Äntligen i mina ägor! 


Världsklass.

Skrivet:    ·  Allmänt
Detta mina vänner har varit en super dag! Trots att alarmet stod på 04:00 så har dagen levererat. Började morgonen med hotellfrukost för att fira vår nyblivne 18-åring, himelskt gott & skulle nog stå ut med en sådan frukost varje morgon! Och efter de har dagen bara rullat på med en glad Sara i spetsen! Kom hem för en timme sedan & har precis avnjutit en god pastasallad nu innan jag tar tag i läxor! 


Leopard.

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom ganska precis för en timme sedan hem från staden. En helkväll med körteori är nu avklarad och jag kan slänga mig i sägen. Hann med en kanske lite för spontan runda på stan och råkade få med mig en bikini och en jumpsuit hem..inte alls planerat.. Men kände varför inte lixom de bär ju trots allt snart av till Turkiet! 
Bikinin att dö för! 




Skön morgon.

Skrivet:    ·  Allmänt
Passar på att börja min halvlediga dag med varmchoklad och vampire diaries! Men är Too cool for school men körteori i eftermiddag så ser framemot en produktiv dag, har mycket läxa att göra och ta igen så nu kör vi! 


Våffeldagen.

Skrivet:    ·  Allmänt
Nytt, nytt, bara massa nytt! 
tack å lov för nytt utseende här på bloggen. Jag blir ju, som ni kanske redan vet, heh väldigt snabbt less på designen så nu fick de bli vårnytt här på lilla bloggen! 

Precis ätit våfflor, för ni har väl inte missat att det är våffeldagen idag? ett måste med våfflor då ju! så har precis avnjutit goda våfflor och sitter nu bänkad i soffan i väntan på att badkaret ska fyllas. Så tänker fortsätta denna fin dag i badet med super musik i lurarna!
xo
 
 
 
 

Tisdag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Var duktig och gjorde bort min svenska redovisning igår, så nu sitter jag redan på bussen hem, ny gymmad och allt! Så man kan väl säga att detta är en toppen dag och inte ens vädret gör mig besviken! 





Bronx.

Skrivet:    ·  dagens hiss!, inspiration
Hade inte tackat nej till detta i garderoben. 
Bronx
 
by sarahellstrom 

Påväg mot körkortet.

Skrivet:    ·  Allmänt
Har precis varit på min först teorilektion, första steget mot körkortet! Trots att passet var 2 och en halv timme så gick de fort! Men detta blir en lång dag, började min dag med utvsamtal, en frunch med mammsen och lite shopping innan jag hade tid för klippning. Så nu kan jag meddela att mitt hår är super fräscht! Sedan drog jah mig till skolan för min första och enda lektion idag, inte speciellt värt men vad gör man inte för närvaron? Nu sitter jah bänkad på busstationen och väntar på den kära bussen som går om en halvtimme. Bara hem och sova typ.. 
Något kortare&något fräschare 


Dagens samhälle i ett nötskal.

Skrivet:    ·  Allmänt


Stockholm nästa.

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter på flygplatsen och väntar på avgång. Som jag saknat min man, men snart så får jag äntligen pussa på honom! Alla tidigare plan har tydligen varit asförsenade så håller verkligen tummarna på att inte mitt är de..men men he blir nog bara bra dehär! Nu tänker jag springa och köpa lite kaffe för att fördriva tiden,hah tjejen som tror att hon gillar kaffe.. 


Pang snygga brudar.

Skrivet:    ·  Allmänt
Välkommen tillbaka till verkligheten mina vänner! 
Åter måndag och tillbaka i skolbänken, usch å fy säger jag bara. De kommande veckorna kommer förmodligen att bjuda på riktigt tunga grejor, men som tur är åker jag till älsklingen på fredag.Vilket i sig gör denna vecka snäppet mindre outhärdlig. Men denna måndag har faktiskt levererat underbart blåsväder och kortdag vilket man kanske inte skulle tacka nej till i första hand! Så nu sitter jag och kämpar inför kommunikationsprovet på onsdag. Men som vanligt är man liite för trött för att kunna koncentrera sig och istället hamnar man här och på tusen andra, för stunden extremt intressanta sidor. Men ska kämpa på de sista nu för dagen och sedan ta det dunder chill på soffan!
då sofia lagt ut pang snygga bilder på oss,så får vi stå för dagens bild underhållning. 

Mello feber.

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj bloggen, mello feber på G? Inte här vill jag lova..såå dåligt.slut 
Annars då? Jo lovet har flugit förbi med en jädra fart, igår hann jag med att skriva färdigt mitt cv och även en tripp till staden. Kvällen och natten spenderade jag med mina pinglor Sofia och Bella, vilket var underbart mysigt! Och nu idag har jag inte alls gjort mycket, bjöd min kära familj på gomiddag och bara tagit det väldigt passivt. Men de är faktiskt skönt de med må jag säga, ska lägga mig och kolla på nå bra serier innan jag dejtar sängen för sista sovmorgonen på ett tag..
Nu jäklar är det inte så länge kvar!


Lillördag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagen har jag spenderat i staden, gått runt i affärer, ätit goaste milkshaken och hittat världens snyggaste jacka! Den underbara bomberjackan i kollaget några för några inlägg sedan. Och inte nog med de..har äntligen fått tid för operationen! Så den 3:E april blir jah äntligen av med skiten och jag får äntligen börja om på en ny kula. Inte alls nervös utan mer förväntansfull och taggad. Ska bli så skönt att slippa skiten! 


Vänner i världsklass.

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja varför inte passa på att släng in ett blogginlägg innan jag dejtar sängen. Gårkvällen och natten spenderade jag i stan med girlsen vilket som vanligt var toppklass! Nu tänkte jag slå på lite musik att somna till och fundera ut vad morgondagen kommer att bjuda på! 


Rakt in i hjärtat.

Skrivet:    ·  Allmänt
Så skönt att lägga sig i sängen utan den där jobbiga söndagsångesten. Har en grym känsla i hela kroppen och ser sjukt mkt framemot en natts skön sömn. Just nu ligger jag och lyssnar på min sova spel lista och hör orden "huvudet högt,ryggen rak, vi tar oss upp dit vi ska" hur bra är inte den meningen!? Rakt in i hjärtat. Tänker inte leka filosof här och nu utan i stället släcker vi lampan och njuter av lov. Natti! 


Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design