Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Gott nytt år!

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu tar vi och firar in det nya året, gott nytt år gott folk! Håller tummarna för ett ännu bättre 2014! 


Mitt 2013

Skrivet:    ·  Allmänt
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? jo men serru de gjorde jag, inte varje år man har knäet ur led. hah nej 

Hur har ditt 2013 varit?
  Detta år har varit ett utav de bättre. 
 
 Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Det tror jag verkligen att det kommer, det blir som sagt vad man gör det till.
 Blev du kär i år? Ja det blev jag!

Vilka datum från 2013 kommer du aldrig glömma? otroligt dålig på att komma ihåg datum heh men 19 augusti.

Bästa köpet? Gymkortet är lätt de bästa köpet detta år!

Vad spenderade du mest pengar på? förmodligen typ mat..

Gjorde någon dig riktigt glad? Ja, har haft turen till att ha så otroliga människor runt omkring mig, svårt för mig att inte sprida lite glädje då!

Gjorde någon dig riktigt sårad? tror faktiskt att jag sluppit all drama detta år, tack å lov. 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Alla Håkans låtar har garanterat präglat mitt år. Men timber är en typisk 2013 låt..

Vem har du umgåts med mest? typ min mamma..min enda vän, hah fast nej, De är julia som har haft äran att även detta år få spendera massa tid mig lilla jag! 

Bästa minnet från 2013? åh kan inte bara säga ett minne..Grancanaria, stads festen, alla stockholmsresor.

Har du haft ett förhållande under 2013? Det har jag, och för att tillägga med världens finaste kille.

Vad önskar du att du gjort mer? önskar att jag tagit mig i kragen och gjort allt de som jag sagt att jag ska göra, träna mer, umgåtts ännu mer med mina vänner, haft fler yolo stunder typ.

Vad gjorde du på din födelsedag?  Standard att jag käkade massa tårta. Blev även överraskad av mina fina vänner, lätt bästa pressenten. 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Detta år har varit väldigt bra, men lite mindre stress i skolan och fler roliga saker gjorda hade gjort de sååå mycket bättre! 

Vad fick dig att må bra? Mina vänner, min pojkvän och familj och träning.

Vem saknade du? -

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? skit i vad andra tycker, kör ditt eget race och glöm inte bort att njuta. Ta livet med en nypa salt och en liten klackspark för detta blir dit år. 


Xoxo

Skrivet:    ·  Allmänt
Drar igång min dag med mys framför gossip girl i mina leopard shorts. Vad dagen bjuder på vet jag inte..förhoppningsvis lite mer än vad som hände igår. Om inte annat får gossip girl hålla mig sällskap. 


Mysafton.

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj bloggis, hoppas ni haft en riktigt mysigt julafton! Min jul har varit väldig lugn och mysig. Firade endast med min familj ovh farmor och farfar. Men de va väldigt skönt må jag säga. Fina julklappar ovh god mat, ganska bra kombo! Idag har jag inte gjort någonting alls..gått runt i pyjamas hela dagen och ätit massa rester typ..hah! Så nu tänkte jag tända lite ljus och kika på någon film i hopp om att de kanske kan sluta regna ute..


God jul!

Skrivet:    ·  Allmänt
God jul kära blogg läsare, hoppas ni får en riktigt underbar jul! ♥

Uppesittarkväll.

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter med en Bingolotto och väntar på storvinsten ,medan min bror är skaplig nöjd över denna ask! Inte allt för länge till dopparedagen nu, hur spännande?


Ingen söndags ångest!

Skrivet:    ·  Allmänt


Nere på botten, här är det toppen.

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj bloggis, kände för lite nattbloggning nu när jag känner att humöret är på topp! Fick ju som ni alla säkert vet jullov igår, och började det på bästa sättet. Men denna lördag har jag faktiskt spenderat i umeå, irrat runt tillsammans med typ resten av umeå. usch så mycket folk..men men allt är klartt och betartt nu inför jul så nu är det bara att vänta på enligt mig största dagen på året. Annars då? jo men de enda jag saknar just nu är snön och Edward med dessa två saker hade livet varit bättre än bäst. Men för nöja mig med de jag har några dagar till! 
Just nu sitter jag faktiskt och kikar på lillasjöjungfrun..så gullig film och sååå mycket nostalgi! underbart avslut på denna dag med andra ord!
 

Slutspurten.

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter just nu och slår in en massa paket. Sista skoldagen i morgon och sedan är jag fri, för ett tag i allafall. Underbart skönt om jag ska vara ärlig. Vilket jag förmodligen inte är ensam om att tycka. Så efter skolan ska jag umgås med mina bästa, byta julklappar och bara mysa..så dags att börja klura på något rimm. Så otroligt dålig på att rimma så de inte är sant..men dom lär ju få sig ett gott skratt om inte annat! 
Förövrigt så vill jag bara pissa på dehär pissvädret..frustrerande med regn måste jag säga.



Fuck cancer.

Skrivet:    ·  Allmänt
Satt och kikade runt på nätet för några dagar sedan och fick se dessa, enligt mig underbara armband. Bara tanken gör mig förbannad.
Snart har det gått tre år sedan världens bästa mormor lämnade oss, och de svider verkligen i hjärtat att veta att hon inte får se sina barn barn växa upp. Det svider nå oerhört att hon fick lämna alldelens för tidigt, och de svider nå oerhört när jag tänker på vilket tomrum hon lämnade kvar. Det är omöjligt att med ord förklara vad denna människa betydde för mig  Världens enligt mig starkaste kvinna. Det som gör mig så arg och ledsen är tanken på hur sjukt orättvist det är. Att någon som man tycker så otroligt mycket om lämnar en. Sorgen efter denna starka kvinna må kanske blekna men saknaden blir bara större och större hela tiden. hon gjorde mig hel.
 
Det var just därför som jag beställde hem detta armband, de må kanske för andra inte betyde någonting alls, men för mig säger det allt.

Lucia.

Skrivet:    ·  Allmänt
Söndag och snart drar sista veckan innan jullovet igång, så underbart skönt! Men idag har jag inte gjort så jätte mycket, gick Robertsfors luciatåg på bruket i väldigt charmiga kläder och mässan vara ju bara fööööör söt! Men de va ju lite mysigt ändå måste jag säga. Har precis klivit upp ur ett bad och sitter nu och kikar på en film. 

marry me.

Skrivet:    ·  I mina lurar
Good stuff detta alltså, ösdjfkas
 
 

Fortsätt kämpa.

Skrivet:    ·  Allmänt
Satt precis och kollade igenom
Lite bilder och hittade en från i somras. Bilden föreställer alltså min mage i maj, de är förnst nu jag inser att magen faktiskt blivit lite fastare! Skumt att man inte märker någon skillnad alls när man bara kikar på magen! Nu äre ju nästan så att absen vill komma fram. Får väl hoppas på att dom tar och hälsar på efter jul någon gång! Hah men motivationen blev ju inte sämre nu asså


PT, PT.

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter skolan drog jag med Isabella på gymmet. Och hej hå PT Sara fick komma fram där ett tag, hoppas hon inte hatar mig allt för mycket! Bella var iallafall en trogen kund och gjorde precis som jag sa, heh riktigt imponerad! så applåder för henne asså! 

Nu står jag vid spisen och kokar knäck! För vad är jul utan knäck!?


Ta det som en man.

Skrivet:    ·  Allmänt
halloj kompisar, jag är bokstavligt talat helt slut. Tror precis att min hjärna blev överhettad och slutade fungera. Ännu en lång dag, dock inte gjort så mycket förutom plugg då vi bara hade en lektion. Stannade i allafall i staden och gymmade i 2 timmar i väntan på julia. Ni anar inte hur ont jag har i min kropp idag. typ död. Som resten utav mig. Men i allafall så tog vi oss en fika och jag intervjuade henne till mitt reportage som jag ska skriva.Har 0 inspiration så detta kommer bli en tuff utmaning. Så sitter och pillar på den nu samtidigt som jag gör psykologin och en annan media uppgift. Nästan så att ögonen går i kors. Fan ansträngande att stirra på en data skärm i flera timmar i sträck. Nu ska jag omedelbart sluta klaga,de kunde ju faktiskt vart värre inte sant?
 
Har ju faktiskt sovis i morgon och bara en lektion så bara att samla ihop mig själv och komma tillbaka!♥
 
 
 

Dryga måndag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hola Amigos! Längsta måndagen på länge, efter skolan drog jag på gymmet och svettades. Kom hem vid halv sju, gjorde mig en lyx middag..hah not. Ovh nu har jag suttit med lite plugg..asså jag kan knappt fatta att vi går på lov nästa vecka. Fick en liten chock när min lärare nämnde att vi har kursprov i matte nästa vecka..satan säger jag ju bara. 

Men på tal om något helt annat så fick jag en fråga om vart jag köpt den lurviga koftan som jag har på bilden i inlägget under. Denna mys kofta har jag fyndat på Rut! Bästa köpet på lääänge.




Söndagsblogg.

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom hem från staden för ett litet tag sedan, idag vara det julshopping som gällde och lyckades faktiskt hitta några julklappar,dock några lappar fattigare men sånna är våra juletider. Så nu har jag bara några få julklappar kvar innan jag kan ta och njuta av julen ordentligt! Ska strax fylla upp ett bad och tända lite ljus och mysa i min ensamhet. Sånt kan man ju inte annat än älska, en snöig söndags kväll som denna♥
 

Don´t stop me on the road to success.

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj, känt mig lite hängig och så idag så har endst bakat och kikat på film. Men nu på kvällskvisten plockade jag fram kameran. Ibland får jag värsta ryckern och bli as sugen på att fota, synd att man inte är proffs..blir inte klok på alla olika inställningar och allt som hör de till. Slutar tid hit, ISO dit och exponering och nej asså too much för mig att hantera. hah någon som kan ha en fotokurs för lilla sara!? eller vet någon bra blogg eller liknande som förklarar hur faaaan de funkar så var god och kommenteraaa!
 
 

There ain't no need to rush.

Skrivet:    ·  Allmänt
Allt för länge sedan jag skrev någoting här på lilla bloggen. Men detta har varit en mycket händelserik vecka som började med finbesök utav prins daniel, bio med klassen, julstök, och nu i dag så drog jag isabella och ziah till sofia och överraskde henne med blommor och choklad. Skönt att se henne på fötterna må jag säga! Så hoppas att hon blev riktigt glad! 
just nu sitter jag väl som säkert resten utav sverige och kollar på idol, eller ja de är reklam som vanligt men snart vinner elin! hoppas jag i allafall..kevin kan ju slänga sig av scenen och låta elin glänsa som den star hon är asså!
har jag rätt eller har jag rätt?! jag har rätt! 
 
 

 
 
 

Fin fin fredag.

Skrivet:    ·  inspiration
 
the little red and black
 
by sarahellstrom 
Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design