Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Underskattat.

Skrivet:    ·  Allmänt
Tvingade med mig Hugo ut i skogen för att fixa bilder till min fotobok som jag håller på med i skolan, och måste verkligen säga som så att hösten är extremt underskattad! Verkligen hur vackert som helst, nästan så man blir lite mållös. Trots att hugo inte var så glad på mig för att jag tvingade honom kräla runt på marken så fick jag faktiskt en hel del bra bilder! Så nu hoppas vi på att fotoboken blir som jag vill! 

All stars.

Skrivet:    ·  Allmänt
Vår fina fredag är här igen, och denna fredag har som alla andra varit riktigt bra. Underbart god middag på all stars med världens finaste familj och lite stadsröj. Pillar på i min Spotify lista i hopp om att hitta nya öron orgasmer. Känner ni er träffade och vet att ni har världens grymmaste lista så tycker jag ni kan länka den i kommentars fältet här nere, så skulle ni göra Sara ännu gladare! 

Tror jag svimmar!

Skrivet:    ·  Allmänt
Asså nej..nog för att detta är en bra dag men när man kollar ut genom fönstret och de SNÖAR!?! 

Hej vänner!

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj, måndag igen efter en grym helg hos hjärtat mitt. Började min måndag med att försova mig, vaknade 10 min innan jag brukar gå till bussen så hann inte äta någon frulle, bra start på veckan kan man ju säga. Haft as ont i magen hela dagen och börjar precis bli bättre. Måste fan vara stressen alltså. Sedan jag kom hem har jag inte gjort annat än plugg, stressad som ett as, nästan så man vill lägga sig ner och gråta. Men bara att kämpa, värsta dagen i morgon sen äre över. 

Imorgon är det fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter att ha slutat kl 11 och tagit tidiga bussen hem så plaskade jag mig hem genom regnet..ett under ifall jag inte blir sjuk asså. Var in och kikade på kenza jackan jag sucktat efter ett bra tag nu innan jag hoppade på bussen men har sådan sjuk besluts ångest och kan inte bestämma mig ifall jag vill ha den eller någon annan. Kostar ju fasen skjortan men de kanske är värt de? Ja som sagt beslutsångest, tur att det inte är någon Jack panik!  Har även glömt att berätta för er att jag åker ner till Stockholm i morgon, världens bästa fyller år så jag håller nu på att packa väskan med lite små saker och ska strax hoppa ner i badet! Hoppas ni får en fortsatt lugn torsdag mina vänner!

Regniga onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter att ha börjat den här onsdagen med en rejäl sovmorgon så har jag sedan jag kom hem suttit med plugg.vet knappt vad som ska göras och inte. Läst en massa psykologi som får mig att typ vilja slänga boken ut genom fönstret, blir typ knäpp i huvudet av alla konstiga ord hah ingen framtida psykolog här inte! 
Morgondagen bjuder på kort dag vilket uppskattas rejält från min sida kan jag lova!


Svar på fråga.

Skrivet:    ·  Allmänt
fick en fråga angående de hemmagjorda vårullarna så tänke att jag lika gärna kunde slänga upp receptet då de är sjukt simpelt och hur enkelt som helst att göra! 
Hej dom såg grymt goda ut, skulle du inte kunna lägga ut receptet på dom?:)
svar: De ända man behöver för att göra världens enklaste vårullar är filodeg, när jag gjorde dom använde jag grekisk filodeg och de gick bara finnemang. Sen är det bara att fylla dom med allt vad du känner för så som glasnudlar, köttfärs, kyckling beroende på om du vill ha vegitariska eller inte, så man kan i princip fylla dom med vad som helst, rulla och vik ihop dom.Sen för dom som inte har fritös och som inte känner för att fritera dom i olja på spisen så kan man som jag, bara pensla rullarna med olivolja och sen stoppa in dom i ungnen på 200 grader i ca 10-15 minuter (tills dom fått en gyllenbrun färg) sen är de klart! super enkelt!

Sara är på G.

Skrivet:    ·  Allmänt
Har precis räser städat mitt rum och är ganska så säker på att de aldrig har gått såhär fort någonsin. så nu när hah är klar med de kan jag göra annat! Älskar vädret så ser framemot dagens match trots att jag hejar från läktaren!

Gomiddag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Till middag så bjuds det på hemma gjorda vårrullar, kan de bli bättre? Nej de kan det nog inte bli!

Choklad.

Skrivet:    ·  Allmänt

Tjenis, nu har jag äntligen fått ta helg efter en lång dag med huvudvärk,skolfoto och sega lektioner. Nu tänkte jag avnjuta lite choklad för att välkomna helgen här i min ensamhet.

Välkommen fredag.

Skrivet:    ·  Allmänt

For på träningen i kväll och pratade med mina tränare, känner lite mer hopp om framtiden nu faktiskt så nu är jag redo att fixa detta och skippa den negativa attityden. Vår fina fredag är på G och helgen kommer mer än lägligt. Känner mig så slut och skulle kunna sova i flera timmar. Så godnatt vänner!

Wrecking ball.

Skrivet:    ·  Allmänt

Efter en dag med dåliga besked och lite små ångest attacker så blev de go fika och tröst äta ostkaka hah. Mysigt sällskap som fick mig på lite bättre tankar. Nu sitter jag och skriver en uppsats om hälsa, trevligt värre.jag kämpar på.

Onsdag.

Skrivet:    ·  Allmänt

Hola! Sitter i bilen påväg in till sjukhuset och fördriver tiden med att lyssna på podcasts, har blivit helt fast de senaste dagarna och just nu är det isabel och rebeccas röster i mina lurar, bra start på dagen helt enkelt.

Gårdagen.

Skrivet:    ·  Allmänt

Igår fick jag finbesök av Emma, vi bestämde oss för att handla lite glass och hälsa på jullis så fick sig en liten överraskning!
Lämnade brudarna och åkte iväg in till stan för stadskörning och bowling, och måste säga som så att båda dera var super kul och gick rätt bra, fast gick bog bättre att köra än att bowla,hah.
Nu ska jag ner och göra mat, Sara som bjuder ikväll!

Hej älskade fredag.

Skrivet:    ·  Allmänt

Känner mig otroligt fåordig idag..men oj så glad jag är.

Anna Sara Elin

Skrivet:    ·  Allmänt

Skön dag med sovmorgon och sköna lektioner, toppen dag med andra ord. Har fått tid hos ortopeden på onsdag ovh tid för hjälp med rehab schema och vanligt tränings schema, mycket på gång just nu. Men de känns skönt att det faktiskt händer saker och att de går framåt! Men nu äre dags för idol kväll och invänta morgondagens sovmorgon, gosgos.

Söndag.

Skrivet:    ·  Allmänt

Precis klivit upp efter ett långt bad med tända ljus och håkan Hellströms ljuva stämma i bakgrunden. Dagen i sig har bjudit på regn, regn och lite fotboll där emellan. Bror min måste ärvt sin syster vad gäller otur och klantighet då han nu under de kommande fyra veckorna kommer gå med gipsad arm. Typ klippkort på röntgen, hah! Nu ska jag ta lite fika och förbereda mig inför en ny tuff vecka.

Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design