Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Fet helg!

Skrivet:    ·  Allmänt
Helgen som vi alla så tålmodigt har väntat på är nu äntligen här! Bortser vi från regnet så blir detta en galet fet helg!  Nu kör vi kompisar! 


Halkbanan.

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter helt slut i soffan efter en hel dag på halkbanan. Så som jag skrattat idag, nästan ont i läpparna så roligt det var! Hade inte bangat på att göra de igen kan jag lova! 

Nu är äntligen den efterlängtade långhelgen här och snart vankas det yra! Så man kan väl säga som så att Sara är galet taggad på livet! 
Och för er som inte följer mig på instagram så kommer detta att komma som en chock. Jag är nu mera blond. 


Carry you home.

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj kompisar! Måste få börja detta inlägg med att förklara för er hur kunglig min gårkväll var! Den var inte bara bra utan bäst. Trotts att vi tvingades vandra hemåt i spöregn och åska och klev in genom dörren som dränkta katter så briljerade det. Kom hem och pussade lite på världens bästa mamma då de trotts allt är hennes dag idag. Och sedan middagen har jag inte lämnat sängen, legat bänkad framför film då vädret är piss, vilket i och försig är ganska skönt. 


Svar på fråga.

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick en fråga om vart jag köpt mitt svarta basketlinne, så tänkte Bara meddela att jag fyndat det på carlings för ett tag sedan! 


Förlåt mina synder.

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj godingar! Hoppas verkligen att allt är grymt med er och att ni simmar lugnt i havet av läxor. 

Med mig är det iallafall bra, lite stressig vecka detta men he funkar. Slutade bajs tidigt idag med endast muntliga nationella i spanska vilket faktiskt gick helt okej bra. Åt go lunch med Sofia och sedan har jag..hör och häpna..syndat, ja jag har syndat..lovade mig själv att inte shoppa något mer denna månad. Och vad gör jag!? Jo köper två par shorts, tur jag har bra självkontroll..

Men iallafall så tänkte jag bara säga hej, nu innan jag själv tar mig ett dopp i läxhavet! 


Härliga söndag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Började min härliga söndagsmorgon med plugg. Changade outfit och drog sedan iväg på dop. Väl hemma knöt jag på mig löpardojorna och begav mig ut på en löprunda. Premiär rundan nu efter operationen och kändes väl helt okej. Skönt att rensa huvudet iallafall! Men nu är jag tillbaka i träningen, delvis i allafall så nu jävlar ska jag köra hårt! 


häftigaste någonsin.

Skrivet:    ·  Allmänt
Okej mina vänner..detta är garanterat de häftigaste jag någonsin gjort!
 

Home sweet home.

Skrivet:    ·  Allmänt
Är nu hemkommen från en vecka bland turkarna i detta paradis. Har haft det hur bra som helst och en vecka till hade inte skadat.  


24 timmar.

Skrivet:    ·  Allmänt
Okej, har lite svårt att uttrycka mig i ord en kväll som denna. Man skulle väll kunna säga att jag lever i extas för tillfället. Känns så overkligt men ack så underbart! Näst in till packat klart och ska väl strax stänga väskan innan jag packar den alldeles för överfull! Om exakt 24 timmar är vi på väg! 


Dagens sanning: le åt livet!

Skrivet:    ·  Allmänt
Okej mina vänner, nu hade jag tänkt vara helt ärliga med er. Jag bör kanske känna pressen och stressen nosa mig i nacken. Men eftersom jag ska vara helt ärlig med er så måste jag säga "palla". 

Det är lite den känslan jag lever på just nu. Jag har absolut ambitionen där men orken tryter och allt känns så himla meningslöst. Nu syftar jag inte på livet utan på vår älskade "arbetsplats" som vi går till 5 dagar i veckan. Närmare bestämt skolan. Överallt kan vi hitta ungdomar som skriver att de mår så dåligt av all press från skolan och jag kan inte annat än hålla med. Men jag har kommit till ett faktum där jag insett att ett fint betyg inte går upp emot en fin och välmående Sara. Därav de fina ordet palla. Palla må dåligt för ett fint betyg, palla må dåligt inför varje redovisning och palla jämföra sig med andra. Vi är människor och människor gör misstag, vi KAN INTE vara bäst på exakt allt vi gör. Livet slutar inte efter du fått dina betyg. Så varför låta livet kretsa runt detta? Otroligt onödigt i mina ögon. Så efter år med ständig stress över skolan har jag nu, stolt som jag är insett att mina betyg inte visar vem jag är som människa. Så istället för att go crazy över en svår uppgift, le lite åt livet istället!







2 steg från paradise.

Skrivet:    ·  Allmänt
Måste erkänna att det alltid känns lika tomt och konstigt att lämna honom på flyget. Jag menar, han är min och det är allt annat än rättvist att just jag måste lämna min bättre halva. Men får väl glädja mig åt att jag faktiskt har världens kungligaste pojkvän i stället! 
 
Valborg spenderade vi med mina brudar, stackarn var ensam tupp i hönsgården,men jag är helt övertygad om att han hade det mycket trevligt ändå! Utöver det så har vi gjort vad som fallit oss in. Bara fått rå om varandra och något mer behövdes faktiskt inte!  Ska strax ta och krypa till sängs för det är ju faktiskt en dag i morgon också,vare sig jag vill eller inte. Så upp med tuppen och försöka överleva ännu en måndag. Men bara tanken att jag ligger på playan nästa måndag går mig helt lyrisk!
Godnatt allesammans♥  
 
Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design