Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

50 dagar.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hålla bloggen! Hoppas allt är lika bra med er som det är med mig! Va ut i lördags med min syster in krime ovh hade en lång och lyckad kväll med neon smyckade läppar. Så roligt att träffa jullisen igen, allt för länge mellan gångerna men får väl inte klaga. 

Tänker kriga mig igenom de sista 50 dagarna nu innan studenten. Känns så bra men samtidigt så himla skrämmande. Skratta eller gråta liksom? Just nu är de mest lycka, men ångesten för framtiden kommer bara starkare och starkare. Men försöker leva i nuet och njuta till Max. Lever i nuet genom att verkligen ge gärnet med träningen, ingen vila här inte. 


Jobbar på.

Skrivet:    ·  Allmänt
Ännu en onsdag avklarad och nu rullar det mot helg. Haft mycket att göra i veckan men snart är det slut på helvetes veckan. Hunnit dra igång järnet med tränandet nu igen, när jag äntligen känner att jag faktiskt har tid för de. så nu är jag redo att ta tillbaka den vältränade kropp jag hade en gång i tiden. Och jag kan tala om för er att mina ben och min rumpa är helt döda efter gårdagens ass U like it pass, sjukaste träningsvärken..

Åter i norr.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hallå kära blogg. Lämnade Norrland i torsdags och har de senaste dagarna njutit av min fina pojkväns närvaro. Men landade åter i Norrland igår och har väl inte gjort så mycket förutom plugg idag. Min sista lediga dag detta lov och jag har ägnat de till plugg, roligt mina vänner, roligt.


Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design