Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Hey there little fighter, things will get brighter.

Skrivet:    ·  Allmänt

Go dag, go väder, go vän, livet är ju bara för gött ibland! Och jag kan utan att tveka en sekund berätta för er att jag har världens finaste vän, och jag kan även berätta för er att jag är lycklig som ett as, tror jag måste ta och chilla ner lite för att kunna sova. Och ifall ni missade de...livet är för gött.

♡Gerbert von Katzenhopfer-Gaarten♡
Skrivet: 2013-08-26,  kl. 13:59:42

Hej Sara. Ville bara säga till dig att jag tycker du har en fantastiskt fin blogg. Verkligen inspirerande och fylld av glädje och fina bilder. Jag hoppas att du i livet lyckas med allt du tar dig för. Jag har läst din blogg ett tag nu och tänkte att nu skulle jag ta modet till mig och kommentera.

Jag tycker du en är jättesöt tjej och jag skulle gärna vilja lära känna dig ytterligare. Jag är en glad herre på 41 vårar som har en stor passion för märkesklockor, dyra bilar och viner, och söta tjejer. Låter det intressant? I så fall får du gärna höra av dig på [email protected]. Då kanske vi kan mötas upp på ett glas rött, eller vitt, beroende på vad damen föredrar. Hoppas få höra från dig snart.
MVH
/Greve Gerbert. Den tredje.




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo