Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Svar på tal.

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick en fråga i mitt tidigare inlägg om vad jag gjort, så tänkte svara på de nu en gång för alla så ni ska få slippa höra om de nå mer! 
 

Allt började i slutet av juli förra året, spelade som inlånad till IFK umeå, det var sista matchen och jag hade kanske spelat i 10 minuter innan de small till och jag föll till marken med en smärta utom denna värld! De visade sig att mitt knä hoppat ur led. Och sedan dess har jag aldrig blivit bra, jag har varit till röntgen gång på gång men dom hittade inget fel. Så de senaste året har jag ränt fram och tillbaka till ortopeder hit och sjukgymnaster dit. Främmande människor har klämt och slitit i mig men jag har aldrig blivit bättre. Fått väntat i år och dar på att få komma till magnetröntgen där dom äntligen kunde konstatera vad det var för fel på mig. minisken var tydligen trasig och korsbandet såg skummt ut. Så igår lades jag in för operation, dom har nu gått in med kameror och kikat hur det ser ut, men det var inte alls som dom trott, min minisk hade läkt ihop men istället slipade dom bort broskbildningar som troligtvis gjort att jag haft ont, och sen såklart är mitt korsband tunnare än man trott. Så nu är det bara för mig att återigen vänta och se hur de här blir. Läkarna tror att jag kommer bli bättre, men bra kommer jag aldrig att bli, har jag riktigt otur så blir det även att byta ut de tunna korsbandet innom en snar framtid. 
 
Men nu känner jag bara ''jaha''..ännu mer vänta och se..blir så less på att ständigt höra de! kan dom inte bara fixa mig så att jag blir bra någon gång. Och fotbollen är ju förmodligen bara att glömma så länge jag inte vill ta risken att korsbandet ska gå av..känner mig otroligt kluven. Men bara att gilla läget och göra de bästa utav situationen. Nu är det bara för mig att hålla tummarna på att detta blir bra så att jag förhoppningsvis mot allförmodan kan börja lira boll igen! 
 
kanske ett lite långt svar på en kort fråga, men nu slipper ni fråga igen! ♥
 
♡ZS ♡
Skrivet: 2014-04-04,  kl. 21:51:04

Krya på dig!! jag hoppas att din knä bli bra och frisk så fort som möjligt och hårt som en sten.

Svar: tack, du äger!
sarahellstroom.blogg.se

♡sofia♡
Skrivet: 2014-04-04,  kl. 22:25:40

<3 <3

Svar: <3
sarahellstroom.blogg.se




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo