Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Svar på fråga-träningskläder.

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu är jag riktigt less, suttit från 10 till middagstid med läxa..nu tänker jag ta en break resten av dagen. Men å andra sidan då har jag hunnit med en massa idag. Så i morgon när jag ska till sjukgymnasten så har jag inte alls så mycket jag måste göra när jag kommer hem vilket känns riktigt skönt. 

Fick en fråga ifall jag skulle kunna visa mina nya tränings kläder, och visst kan jag de! Skäms lite över att bilderna är rätt ut sagt för taskiga men min system kamera hade inget batteri..så hoppas ni överlever! 
 Har länge varit ute efter långärmade tröjor då jag tycker de är mer bekvämt om man bara ska köra styrka. Så förra helgen hittade jag dessa två på stadium, gudomligt sköna och inte alls för varma då de är material som andas. Men inte behöver man gå på någon sport affär för att hitta snygga och sköna tränings kläder inte! Blev lite kär i löpar tightsen som jag faktiskt hittade på ginatricot! Verkligen över förväntan, otroligt sköna. Köpte även den svarta sport-bh-n på ginatricot. Så man kan verkligen hitta fina och bra grejer trots att det inte är en sport affär.

Hoppas allt är bra med er! 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Sara Hellström, 17, Robertsfors.

Härligt att ni hittat hit! Hoppas ni är redo att läsa om min vardag, träning och tankar? enjoy!








Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo